0
iOS kapalı bir işletim sistemi olmasından dolayı ön bellek temizleme konusundan zaman zaman değil, her zaman sorun çıkartan bir işletim sistemi olmuştur. İçe kapalı olması iOS’un en kötü yanlarından biri olmuştur, ancak Apple bu konuda uzun zamandır taviz vermedi. Bundan sonra da vereceğini düşünmüyoruz. Peki, Apple taviz vermiyor diye iOS cihazımızda ön bellek temizleyemeyecek miyiz? 

iOS işletim sisteminde ön bellek temizlemek her ne kadar normal yollardan mümkün olmasa da farklı yollardan bunu yapmak mümkün. Sizlere bu konuda sizi yüz üstü bırakmayacak bir uygulama önereceğim. Uygulamayı kullanarak iOS’un içe kapalılığını protesto edercesine ön belleğinizi temizleyebileceksiniz. 

Normalde iOS kullanıcıları ön bellek yapmış uygulamaları silip tekrar yüklemek zorunda kalıyordu. Şu an kusursuz denilen işletim sisteminin saçmalığına bakar mısınız? Gerçekten stabil çalışma konusunda birinci olan iOS bu kadar ufak bir ayrıntıyı neden düzeltemez de bu kadar büyük bir kullanıcı kitlesini mağdur eder bilemiyoruz! 

iOS uygulama ön belleği temizleme

Sizlere önereceğimiz uygulamanın adı CM Security. Uygulama App Store’da yer alıyor. Uygulamayı bu bağlantıdan indirebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın RAM temizleme özelliği de bulunmakta. RAM’inizi ve uygulamalarınızın ön belleklerini CM Security uygulamasıyla temizleyebilir performans artışı bile sağlayabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top