0
HTC One 2’nin ne zaman piyasaya çıkacağı ve ne zaman Türkiye’de olacağını haberimizin devamında sizlerle paylaştık. Ayrıca yazımızın devamında bu telefon alınır mı, alınmaz mı, değerlendirdik. Göz atabilirsiniz. 

HTC M8 2 gün önce satışa çıktı. Ancak Türkiye’ye ala gelmiş değil. Türkiye’ye ne zaman gelecek? Bu cihaz Türkiye’de 11 Nisan tarihinde Türkiye’de olacak. Ancak ön sipariş vererek cihaza daha erken sahip olabilirsiniz. Peki, cihazın fiyatı ne olacak? M8’in kontratsız fiyatı 649 dolar olacak. M8’in Google Play versiyonu da satışa çıkacak ve fiyatı 699 dolar olacak. Bu fiyat ülkemize 2000 TL üzeri bir fiyat olarak yansıyacak. Sizce bu telefona 2000 TL vermeye değer mi? Hemen değerlendirelim. 

HTC M8 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

HTC cihazlarını tanıdığımdan beri hep ülkemizde değerinin üzerinde satılıyor. Görünen o ki başka ülkelerde de değerinin üzerinde satılıyor. Samsung S5’i örnek olarak gözlerinizin önüne serelim. Bu cihaz M8’den daha üstün özelliklere sahip. Ama neredeyse aynı fiyata sahip. Sizce hangisi daha mantıklı? HTC’nin bu fiyatlarına yıllardır bir anlam veremedim. 

 Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top