0
General Mobile Discovery 13.03.2014 tarihli küçük bir güncelleme aldı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan büyük güncellenemnin ardından yaşanan küçük aksaklıkları kapatan bu güncelleme ile en önemli sorunlardan biri giderilmiş ve mantıklı bir düzenleme yapılmış.

GMD güncelleme detayları

  • Bildirim ışığı iyileştirmesi yapıldı.
  • Eski ayarlar uygulama simgesi kaldırıldı.

Bildirim ışığı iyileştirmesi

En önemli sıkıntılardan birisi bu General Mobile Discovery güncellemesiyle giderildi. Bu ay içinde yapılan büyük güncelleme ile Discovery telefonlara bildirim ışığı özelliği gelmişti. Fakat bir çok kişi özellikte sıkıntı yaşadı. Bazı uygulamalarda bildirim ışığı çalışmazken bazılarında da stabil olmadığı görüldü. Bir çok kişiden şikayet alan bu özellik, düzgün bir hale getirilmiş.

Eski ayarlara veda edin

Yapılan büyük güncelleme sonrasında General Mobile Discoverylerde iki adet ayarlar kısmı bulunuyordu. Güncelleme bize daha kullanıcı dostu bir ayar menüsü sunmuştu; ama eski ayarları kaldırmamıştı. Bu güncelleme ile eski ayar menüsüne ulaşılamayacak.

General Mobile Discovery şikayetleri

Son zamanlarda bir çok kişinin hem güncelleme sonrası hem de genel olarak telefondan şikayetçi olduğunu Facebook gurubumuzda da görüyoruz. Hak vermemek elde değil; ama GM Discovery'de gördüğümüz iyi bir özellik şu ki bahsetmeden geçmeyelim; birileri şikayetlerinizi dinliyor ve çözüm üretmeye çalışıyor. Bu özelliği her firmada göremezsiniz.

general mobile discovery güncelleme 13 mart 2014

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top