1
General Mobile Discovery 4 Mart’ta küçük bir güncelleme aldı. O gün sizlerle bu bağlantımızda o haberi paylaşmıştık. Peki, bu güncelleme neydi, ne değildi, faydası oldu mu, sıradan mıydı, yoksa gereksiz miydi, ya da tam bir fiyasko muydu? Tüm bu soruların cevaplarını yazımın devamında sizlere sunacağım. 

Bir General Mobile Discovery kullanıcısı olarak öncelikle Telpa hariç yönetime ve ekibe teşekkür ediyorum. Telpa hariç dememin nedeni işleri düzgün yürütememesi ya da yürütmemesi. Keşke işleri daha düzgün yürütse de ona da teşekkür etsek. Ama maalesef ne kadar GM kullanıcısı varsa hepsi Telpa’dan şikayetçi. Tabi bunların içinde bende varım. Şu ana kadar telefon hiçbir sorun çıkartmadı. Ne şarj girişi ne de başka bir sorun. Bunu şansa bağlıyorum. Çünkü binlerce kişinin şark soketi bozuldu ve aldıkları telefona 50 TL daha ödemek zorunda kaldılar. Böyle olmamalıydı. Telpa’yı bu yönden kınıyorum. Telpa’dan sonra yönetime de şu yüzden teşekkür ettiğimi söyleyeyim. Kısa sürede bu kadar çok güncelleme eklediler ve telefonlarının arkasında durdular. GM’nin hiç mi hatası yok? Elbette var. Sevgili GM yönetimi, Muzaffer Gölcü ve ekibi! Bunu iyi dinlemenizi istiyorum. Güncelleme dediğiniz şey, en azından son sunduğunuz sadece bir oyalamadan ibaretti. Bunu ben dahil tüm GM kullanıcıları anladı. Bir önceki güncellemede aldığınız özellikleri bu güncellemede geri veriyorsunuz ve buna güncelleme diyorsunuz. Ayrıca verdiğiniz bazı vaatleri yerine getirmediniz. Madem getirmeyecektiniz hiç söylemeseydiniz. Örneği ekrana çift tıklama özelliğini getireceğim dediniz, ancak getirmediniz. Bundan önce yayınladığınız güncellemeler gayet güzeldi. O güncellemeler için teşekkür ediyorum. Ancak düzgün bir şey gelmeyecekse güncelleme yapmamanızı hatta bu konudan bahsetmemenizi öneririm. Çünkü kullanıcılar sizin söylediklerinizi yapmanızı bekliyor. 


Son güncellemede gelen tek iyi yön bildirim ışığı ve kameraydı. Temada olağanüstü bir şey yoktu. Ayrıca kameranın flaşı da bu güncelleme için bir önceki güncellemeden çalınmıştı. Malzeme olması açısından bu yapılmıştı. Bu kadar büyük bir kullanıcı kitlesi sizlerden daha güzel şeyler bekliyor.

GM Discovery ile ilgili diğer yazılarımız için bu bağlantıya bakabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Güncellemyi indirdim güncelle dedim telwfon kapandı daha sonra android simgesi cikti kuruluyor ditor ardindan hata veriyor sebebi nedir?

    YanıtlaSil

 
tic
Top