1

Galaxy S5 Mini ortaya çıktı

Samsung'un klasikleşen Mini modellerinde bir yenisinin daha ekleneceğinden zaten emindik. Galaxy S5'in Mini modelinin çıkmaması gibi bir şey söz konusu olamazdı. Herkesin de ne zaman açıklanacağını merak ettiği Galaxy S5 Mini modelinden bir kaç detay bir belgede görüntülendi. Telefondan herhangi bir iz yok; ama ortaya çıkan belgede Galaxy S5 Mini'nin varlığı doğrulanıyor.

Galaxy S5 Mini özellikleri

SM-G870 koduyla gördüğümü Galaxy S5 Mini modelinde şu ana kadar konuşulan tek özelliğin Super Amoled ekran ve Android 4.4 işletim sistemi olduğunu biliyoruz. Cihaz hakkında detayların çok kısa zaman içinde internete sızacağından şüphemiz yok.

Galaxy S5 Mini satış fiyatı

Sızan belgede Galaxy S5 Mini'nin fiyatı da yer alıyor. Görselde gördüğünüz üzere cihaz Hindistan para birimi Rupi'ye göre fiyatlandırılmış. Tek bir cihazın fiyatı, 22253 rupi (INR) olarak gösteriliyor. Buda ülkemiz para birimine dönüştürüldüğü zaman 805 lira gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. Belgede ayrıca cihazın 8 adet olduğu görülüyor. Kargoyla 4 Mart 2014 tarihinde bir yere taşınan cihazın ülkemiz fiyatı hakkında tek bir bilgimiz bile yok. Yine belgede ortaya çıkan fiyatların satış amaçlı olmama ihtimali de çok yüksek. Ama 2200 liralık Galaxy S5 ile birlikte Mini modelininde kesinlikle 1500 liranın altında düşmeyeceğini söyleyebiliriz. Hatta 1500 lira gibi bir fiyat görürsek bu bir mucize olur.

galaxy s5 mini fiyatı

İlgili - TeknoUp

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. yine s5 kullanıcıları madur olacak gibi görünüyor. mini çok erken geldi gibi. ayrıca hep aynı tasarımdan kullanıcaya gına geldi artık.

    YanıtlaSil

 
tic
Top