1

Steam oyunlarında indirime indirim katın

Ülkemizin en yenilikçi ve kullanıcı dostu banka kartlarından biri olan ENCard'ı muhtemelen hepiniz biliyorsunuz. Bu haberimiz oyuncuları ilgilenditdiği için bir Finansbank iştiraki olan EnCard'ı oyunculara anlatmak istiyoruz. EnCard'ın Steam ile yaptığı anlaşma neticesinde, Steam oyunları artık %50 indirimli. Bu kadar büyük bir indirimi ancak Valve yapıyor.

EnCard ile alacağınız Steam oyunlarının ücretinin yarısı, aldığınız aydan bir sonraki dönemde kartınıza iade ediliyor. EnCard'dan yapılan açıklamaya göre kampanya 2014 yılı boyunca geçerli olacak. Oyuncular için bu önemli teşvik, elbette çok ilgi çekici.

Encard Steam indirimleri

Steam indirim günlerdinde %75'e varan indirimlerle karşılaşıyoruz. Elbette bunlar eski oyunlarda gerçekleşiyor; fakat yeni oyunlarda da en az %33 indirimleri görmekteyiz. Böyle bir dönemde EnCard ile yapacağımız alışverişlerde inanılmaz fiyatlardan oyun almak mümkün oluyor. Basit bir hesap yapalım...

30 $ bir oyun, Steam'de %33 indirime girerse, 20,1 $ 'dan satılacaktır. Şuan ülkemizde dolar kuru 2.2 lira olarak belirlenmiş. Bu durumda 20.1 $lık oyunu Encard ile aldığımız zaman hesabımızdan 45 Lira çekilecektir. Önümüzdeki ayda 22.5 lira Encard hesabımıza iade edilecektir. Yani 67 Liralık oyun Steam ve Encard indirimleriyle bize 22.5 liraya geliyor. Bu inanılmaz fırsat bu sene sonuna kadar devam ediyor. Heyecandan bir örnek daha vermek istiyorum.

Son zamanların en popüler oyunlarından biri DayZ, şu an indirimde değil ve 29.99$ fiyatı var. Bu oyunu Encard ile satın aldığımız zaman kartımızdan Türk Lirası olarak ortalama 67.16 Lira çekilecektir. Önümüzdeki ay ise hesabımıza bunun yarısı iade edileceğinden oyunu 34 Liraya almış oluyoruz. Bu fırsat kaçmaz. Oyuncuların mutlaka ilgilenmesi gereken, uzun süreli bir kampanya.

Encard Steam kampanyasından yararlanmak

%50 Steam indirimlerinden yararlanmak için ilk önce Encard sahibi olmanız gerekiyor. Encard sahibi olmak inanılmaz kolay. Bilgisayarınızın başından kolayca halledebilirsiniz. Enpara.com hesabına girip başvurunuzu yapın. Sonrasını onlar halledeceklerdir.

Encard sahibi olduktan sonra Steam hesabınıza girip kartınızı hesaba tanımlatmanız gerekiyor. Standart işlem. Alışveriş yapacağım kart bu diye Steam hesabınıza kaydediyorsunuz. Steam üzerinden “Hesap Detayları” kısmına açarak, sağ tarafta bulunan “Update Stored Payment Method” a tıklayıp kart bilgilerinizi ve adres bilgilerinizi eksiksiz doldurup formu kaydediyorsunuz.

Bu işlemlerden sonra alacağınız oyunları bu kart ile ödüyorsunuz. Şunu hatırlatmakta fayda var. Steam sizden oyun ücretsinin tamamını kesiyor. Bu ücretin yarısını bir sonraki ay EnPara size geri ödüyor. Bu yöntem güvenilirdir, gittigidiyor kampanyası çerçevesinde bizzat denedim. O kampanya bitti elbette. Her neyse, demek istediğim kartınızda, oyunun tamamının ücreti olması gerekiyor. %50 indirim var diye oyun ücretinin yarısı kartınızda olursa oyunu satın alamazsınız.

steam üzerinde encard indirimi enpara

Bir çok platformda indirim

Bütün bu %50 indirim işlemleri ayrıca AppStore, iTunes, Google Play ve Facebook içinde geçerli. Örneğin Google Play'den bir uygulama satın alacaksınız. Bu kartı kaydedip satın aldığınız zaman fiyatın yarısı bir sonraki ay kartınıza iade edilecek.

İyi oyunlar. Bizi takip etmeye devam edin.

İlgili - EnPara

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. serkan bulut24 Mart 2014 21:19

    g2 de şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok discoveryde var bu özellikle bile fazlasıyla üstün gelir ELite

    YanıtlaSil

 
tic
Top