0
Yarın tanıtılacağı söylenen Discovery Elite, Telpa Market üzerinden ön siparişe açıldı. Ön siparişe açılan ürünün ismi Discovery Elite 3Gb olarak verildi. Daha önce ürünün 21 Mart 2014 tarihinde tanıtılacağı söylenmişti. Telpa bir gün önceden ürünü ön siparişe açtı.

Discovery Elite satış fiyatı

Fiyat performans cep telefonlarına bir yenisi daha ekleniyor. GM Discovery'nin ardından Elite versiyonu geliyor. Telpa'nın online alışveriş sitesinde ürün ön siparişe çıktı ve fiyat olarak 1300 lira belirlendi. Fiyat olarak baktığımızda, ülkemizde bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğratacağı kesin. En azından bu kadar beklemiyorduk. Ama erken konuşmamakta lazım çünkü, performansını detaylı bir şekilde görmeden, neler yapabildiğini görmeden, fiyatın biraz yüksek olduğunu söylemek haksızlık olurdu. Ayrıca fiyatın ön siparişe özgü olup olmadığı da bilinmiyor. Yani telefon piyasaya çıktığında fiyatı düşer mi, çıkar mı bilmiyoruz. Çok fazla ilgi görürse artabilir; ama fiyatından dolayı ilgi görmezse kesinlikle ucuzlayacaktır.

Discovery Elite özellikleri

Ön sipariş sayfasından elde ettiğimiz bilgilerle Discovery Elite'in özellikleri şu şekilde;
  • Boyutlar: 156x75x97 mm
  • İşlemci: 2.2GHz, dört çekirdek, Snapdragon
  • Ekran: 5.5inc, ince çerçeve
  • Kamera: 16MP arka kamera, flash, 8MP ön kamera
  • Gelişmiş kısa yollar, çift tıklama, uygulama kısayolları
Şimdilik bilinen resmi özellikler bu şekilde. Telefon tanıtıldığında detaylı bilgiyi alacağız.

Çift tıkla ekran açmak

Burda dikkat çekmek istediğimiz bir husus var. Çift tıklama ile ekran kilidinin açılması özelliğinin Discovery'ye geleceği söylenmişti; fakat son güncellemede böyle bir özellik göremedik. Kullanıcılar haklı olarak isyan etti. Özelliğin söz verildiği gibi Discovery'ye gelmeyip, Elite versiyonunda kullanılması insanları daha da çıldırtacaktır, bundan eminiz. Detaylar için bizi takip edin.


İlgili – Telpa Market

discovery elite ön sipariş

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top