0
Çin'den paylaşılan bir fotoğraf iPhone 6 hakkında bilgi mi veriyor. İnternette dolaşan bir çok resme baktığımızda, iPhone 6'nın görüntüsü yer alıyor; fakat bunların bir çoğu sahte ya da konsept tasarım olarak karşımıza çıkıyor. Paylaşılan son fotoğraf ise iPhone 6'nın ön kasası gibi duruyor ve uzun zamandır konuşulan çerçevesiz şekildedizayn edilmiş.

İnce ve uzun tasarım

Görselde de göreceğiniz üzere, iPhone 6 tasarımı olduğu iddia edilen kasa, ince ve uzun görünüyor. Yan taraflardan herhangi bir çerçeve olmadığı için telefonun ekranı elbette genişleyecek. Ekranın daha verimli kullanılması için çok mantıklı bir karar olduğu kesin. Kasanın diğer modellerle karşılaştırılması için iPhone 4 ve 5 ile birlikte verilmiş.

Gerçek olmayabilir

Bu tür bir tasarım çok uzun zamandır konuşuluyordu. Konsept tasarımlarda sürekli gösterilen çerçevesiz iPhone gerçek olmayabilir. Yani demek istediğimiz bu kasa yine bir Apple severin görüşlerini yansıtıyor olabilir. Bu nedenle internette dolaşan bu görüntülere pek ciddi bakılmıyor. Zaman geçtikçe yeni sızıntılar olacaktır. Farklı kaynaklardan benzer görselleri görmeye başladığımızda inanmaya başlarız.

İddialar arasında Apple'ın iki farklı modelle piyasaya çıkacağı da var. Bu iPhone 6lardan birinin 4.7inc boyutunda olacağı ve diğerinin ise büyük ekran severler için 5.7inc olacağı yönünde.

iphone 6 çerçevesiz kasa

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top