7
Facebook'ta ya da internette oynadığımız birçok popüler oyunun yapımcısı olan Zynga'da işler iyi gitmiyor. İş gücünde % 15 azaltma yapan Zynga bu durum karşısında neler yapabilir? 

Dünyada sayılı isim arasından olan Zynga Farmville, Cityville, Buble Safari gibi oyunların yapımcısıdır. Düşündüğümüz zaman Farm Ville bilgisayarların yanında mobil cihazlardan da çok oynanan bir oyun. Bunun yanında Buble Safari gibi oyunların hepsini Android ve iOS gibi işletim sistemlerinden oynayabiliyoruz. Bu denli gelişmiş ve ünlü bir oyun şirketi neden bu hale düştü? 

Zynga, İngiliz NaturalMotion şirketini 527 milyon dolara satın aldı. Ödemeyi nakit ve hisse senetleriyle yapacak olan Zynga sanırım bu şirketi alabilmek için bu şekilde bir karar aldı. 

zynga

Şirketin gelirleri çok düşmese de Zynga işten çıakrma kararını değiştirmedi. Bakalım şirketin önümüzdeki planlşarı neler olacak?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Zynga, küçülme yoluna gidiyor. Şirketin işleri bir süredir kötü gidiyordu. http://j.mp/1nyPmvO

    YanıtlaSil
  2. Galaxy Note 3 Neo hakkında herşey ( özellikler ve diğer detaylar) blog yazımızda... http://j.mp/1iWZrT2

    YanıtlaSil
  3. Alın Yazısı denilen kavram bilimsel olarak açıklandı. İşte ilginç detaylar... http://j.mp/1nyPmvK

    YanıtlaSil
  4. Facebook reklam gelirlerinde geçtiğimiz yıla oranla inanılmaz bir artış gerçekleşti. Reklam gelirlerinde mobil Facebook'un katkısı büyük. Araştırmanın bütün detayları blog yazımızda... http://j.mp/1nyPmvM

    YanıtlaSil
  5. kardeş senin gösterdiğini steam ile yaptım yine olmadı diğer oyunlar öle açıldı ama hitmanı bir açamadım :(

    YanıtlaSil
  6. Yani "alin yazisi" bizim dusunerek aldigimiz kararlarin olumlu yada olumsuz sonucuymus, bunca zamandir "alin yazim" kotuymus falan diye dovunmemiz bosunaymis...

    YanıtlaSil
  7. Aynen, herşey beyinde bitiyor. Yani burdan çıkartılabilir ki yıllar sonra başımıza geşecek iyi veya kötü bir duruma şimdiden karar vermiş olabiliriz. :)

    YanıtlaSil

 
tic
Top