0
Google'ın ülkemiz için geliştirdiği yerel seçim portalı sayesinde seçimlerle ilgili herşeyi tek bir yerden en önemli detayına kadar öğrenebileceksiniz. Ülkemiz için hazırlanan portalda adaylardan haberlere, sonuçlardan kişi sohbetlerine kadar her türlü detaya uaşabilirsiniz. Portala http://yerelsecimler.withgoogle.com/ adresinden ulaşın.

Bütün adayları görün

Yerel seçimlerde aday olan herkesi il ve ilçe bazlı görebilirsiniz. Sürekli güncellenen ieçriği sayesinde hiç birşeyi kaçırmayacaksınız. Ülkemizin bu tür konularla ilgilenen çok sayıda insanı olduğundan önemli bir haber niteliğinde gördük. Yaşadığınız ildeki adayı mı öğrenmek isteiyorsunuz o halde http://yerelsecimler.withgoogle.com/map/ adresinden ilinizi ya da ilçenizi seçip adaylar kimlermiş görün. Bütün il ve ilçeleri kontrol edebilirsiniz.

Hangi aday merak ediliyor?

Bu belki seçim sonucunu ortaya çıkarabilecek nitelikte bir özelliklik. Google Yerel Seçim Portalında trendler kısmında hangi adayın Google'da daha çok arandığını görebilirsiniz. Örneğin istanbul için Kadir Topbaş'ın arama motorunda en çok aranan kişi olduğu görülüyor. Arkasından Mustafa Sarıgül geliyor.

Seçimlerle ilgili bütün haberler

Google'ın zaten bir haber hizmeti mevcut. Bu hizmetin benzerini ülkemiz yerel seçimleri için özelleştiren Google, yerel seçimlerle ilgili çıkan bütün haberleri burda yayınlıyor. Her zaman güncel olan bu kısmı yerel seçimlerden haberdar olmak için kullanabilirsiniz.

Adaylar sorularınızı yanıtlıyor

Adayların canlı yayınla soruları yanıtladığı bir etkinlik takvimi hazırlanmış. Takvimden hangi adayın ne zaman sohbete katılacağını ve konuşacağını öğrenmenizi sağlayacak. Etkinliğe katılıp katılmayacağınızda burada size soruluyor. Bu şekilde size hatırlatma gönderilebiliyor. Sohbet Hangouts şeklinde yapılıyor. Google'ın bu hizmetinden faydalanabilri ve seçimlerle daha içli dışlı olabilirsiniz.

google yerel seçim portalı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top