5
Mugen Power firmasının Xperia Z1 için yaptığı bataryalı kılıf Xperia Z1 için oldukça başarılı bir çalışma olmuş. Kılıfın özelliklerine baktığımızda oldukça başarılı olduğunu ve kullanıcısını memnun edeceğini görüyoruz. 

Bu kılıf hem Xperia Z1’i darbelere karşı korurken hem de bataryasının gücüne güç katıyor. 3000 mAh bataryaya sahip olan Z1’in batarya gücü bu kılıf ile 2 katına çıkıyor. Bu kılıfın fiyatı yaklaşık 89.50 dolar olarak açıklandı. Fiyatı oldukça yüksek. Ancak şarj sorunu yaşıyorum diyenler için oldukça güzel bir ürün. Kılıfın arka tarafında cihazın şarj durumunu gösteren led ışıklar bulunuyor. Xperia Z1 için yapılan kılıf hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. 

Sony Xperia Z1 Batarya

Siz kılıfı nasıl buldunuz? Gerçekten Z1 kullanıcılarını memnun edebilir mi? 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Mugen Power firmasının Xperia Z1 için yaptığı bataryalı kılıf Xperia Z1 için oldukça başarılı bir çalışma olmuş. Kılıfın özelliklerine baktığımızda oldukça başarılı olduğunu ve kullanıcısını memnun edeceğini görüyoruz.

    YanıtlaSil
  2. PC pazarında başarılı bir marka olan Casper tabletlerde ve akıllı ceplerde en iyisi olmaya doğru gidiyor. Ürettiği bir akıllı cebin özellikleri ve fiyatıyla oldukça dikkat çekti ve fiyat/performans ürünü ortaya koyacağına dair ilk izlenimi vermeyi başardı...

    YanıtlaSil
  3. Android pazarına her geçen gün yeni bir şirket katılıyor. Şimdi de bilgisayar markası olarak tanıdığımız bir markanın cebinden sizlere bahsedeceğiz. Bilgisayarlarda son derece başarılı olan o marka Lenovo. Lenovo son zamanlarda bakalım neler yapmış?

    YanıtlaSil
  4. En ucuz Android cihazlardan biri olan ZTE Blade S Live'in özelliklerine bir bakın...

    YanıtlaSil
  5. Abd'nin en hayırseveri Zuckerberg çifti oldu. ABD'de geçtiğimiz sene 1 milyar dolara yakın bağışla Zuckerberg çifti ilk sıraya yerleşti...

    YanıtlaSil

 
tic
Top