0
Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp Messenger her türlü Android, iOS, Windows Phone, Symbian ve daha birçok klasik modelde çalışabiliyor. Zaten WhatsApp’ı bu kadar meşhur yapan da bu özelliğidir. Şimdi ise WhatsApp’a yeni bir özellik ekleniyor. Bu özellik ile WhatsApp daha popüler olacak. Detaylar haberimizde. 

Bildiğiniz gibi WhatsApp kısa zaman önce Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alındı. Bunun haberini daha önce sizlerle bu bağlantımızda paylaşmıştık. Facebook WhatsApp’ı alır almaz çalışmalara başladı. Geçen gün tarihinin en uzun süreli çökmesini yaşayan WhatsApp Facebook tarafından en kısa sürede onarıldı ve tekrar kullanıma sunuldu. Şimdi de duyurulan haberlere göre WhatsApp’a sesli arama özelliği geliyor. Bu özellik ile tıpkı Viber’de olduğu gibi internet üzerinden sesli görüşmeler yapabileceğiz. Ayrıca WhatsApp’a eklenecek olan bu özellik ücretsiz olarak kullanılabilecek. Herhangi bir ücret istenmeyecek. 

WhatsApp Sesli Konuşma

Neredeyse tüm cihazlarda kullanılabilen WhatsApp kesinlikle bu hareketi ile akıllıca bir hamle yaptı. Bakalım bundan sonra kullanım oranları nasıl olacak?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top