0
Thief'te satışa çıkmadan internete düştü. İnsanlar madur olmasın diye kısa süre önce oyunlar perakendecilere gönderilince, bazı bölgelerde oyun satıldı ya da bir şekilde elde edildi. Daha çıkışına 5 gün olan oyun şimdiden torrent sitelerinde boy göstermeye başladı.

Thief PS3 versiyonu

PC versiyonu hakkında bilgi verelim. Maalesef, PC versiyonu için akıllı bir çözüm üretilmiş. İleride Steam kayıt engelini aşabilirler mi bilmiyoruz; ama Thief PC versiyonu oynamak isteyenlerin Steam'den oyunu kayıt ettirmeleri gerekiyor. Konsollarda ise sadece kırılmış cihazlarda oynanabilen oyun ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz; ama denemek isteyen varsa ThiefTorrent linkini paylaşabiliriz.

Thief videoları yayınlandı

Yapımcılar Square Enix ve Eidos 'un bu işten inanılmaz zarar ettiği kesin. Oyunun internette yayınlanması yetmiyormuş gibi birde oyunu, satışa çıkmadan bitirenler videolarını internete koydular bile.

Birkaç öneri

Ben her oyunun deneme sürümünün yayınlanması gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar oyunu bizzat deneyip sonra almaya karar vermeliler. Oyunların büyük çoğunluğunda bu uygulanmıyor. Bu da korsana bir nevi destek oluyor. Bu özellik korsanı engellemez ama azaltır. Bu torrent linkini verdim çünkü denemek isteyenler olabilir. Oyunu satın almanızda bir çok fayda var arkadaşlar. Uzub vadede şirketi geliştirecek bu satın almalar, size ilerde daha kaliteli oyunlar yapılmasını sağlayacak. Satın aldığını oyunda hiç bir problem yaşamayacak ve teknik destek alabileceksiniz. Korsanla uğraşmaya değmez. Konsol versiyonlu oyunların inanılmaz pahalı olduğuda bir gerçek. PC ile oynamak isteyenler Steam'de indirim bekleyebilirler.

thief torrent indir

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top