1
Bu yazımızda ülkemizde verilen en uygun fiyatlı ADSL tarifelerinden bahsedeceğiz. Olabildiğince fazla internet sağlayıcıyı değerlendirmeye çalışacağız. İlk olarak Superonline'dan başlayalım istedik. Kaliteli hizmeti ve uygun fiyatıyla bilinen Superonline'ın bir çok ADSL paketi mevcut. Bu paketlere ayrıca bu sayfadan erişebilirsiniz.

Superonline Avantajlı Yalın ADSL

  • Sabit hat olmadan internete bağlanma
  • Taahhütlü kampanyalar için aktivasyon ve modem ücreti yok
  • 3 ay Turkcell TV Başlangıç Paketi hediyesi
  • Sabit numara taşıma sonrası 24 ay sabit ücret ödememe
  • Telefon görüşmelerinde %40 indirim
Dikkat çeken en önemli noktalardan birisi, son zamanlarda ülkemizde de gelişen bir kavram olan “Yalın ADSL” kavramı ki bu sayede internet bağlantısına sahip olmak için bir sabit hat numarası olması gerekmiyor. İnsanlar sabit hat numarasına da her ay sabit ücret ödediklerinden masrafları artıyor. “Yalın ADSL” bunu ortadan kaldırıyor.

Taahhüt çok uzun

Tarifenin en önemli dezavantajlarından biri 2 sene taahhüt vermek zorunda olmanız. Eğer çok gezen sürekli taşınan biriyseniz, bu durum sizi biraz düşündürebilir. Günümüzde internet taşıma işlemi basit bir şekilde yapılabiliyor olsada, inanılmaz derecede zaman kaybına neden olduğundan sıkıntı çekebilirsiniz. Sürekli kullanan bir kişi için taahhütün herhangi bir önemi yok. 2 senelik sözleşmenizin size getirileri de var elbette. Aktivasyon ücreti ödemediğiniz gibi, modemi de ücretsiz alıyorsunuz.

Ev numaranızı taşıyın ucuza konuşun

“Avantajlı Yalın ADSL” kapsamında internet tarifenizle birlikte ev numaranızı da Superonline'a taşırsanız ya da yeni bir numara alırsanız 2 sene boyunca yani taahhüt kapsamında sabit telefonunuz için herhangi bir sabit ücret ödemez sadece konuştuğunuz kadar ödersiniz. Superonline, bu ücretlerinde %40 indirimli olduğunu iddia ediyor.

Turkcell TV Başlangıç Paketi

Eğer internetten televizyon seyretmeyi sevenlerdenseniz, kaçırdığınız dizilerin tekrarını istediğiniz zaman izlemek istiyorsanız bu paket sizin için. Superonline Avantajlı Yalın ADSL kapsamında şirket size 3 aylık bir Turkcell TV Başlangıç Paketi hediye ediyor. Paketiniz bittiği zaman dilerseniz çok düşük ücretlerle hizmetten yararlanmaya devam edebilirsiniz. Yine düşük ücretlerle birlikte yeni çıkan filmleri kaliteli bir şekilde izleyebileceğiniz sinema paketinide satın alabilirsiniz.

Fiyatlar

Superonline Avantajlı Yalın ADSL kapsamında kampanya fiyatları şu şekildedir;
8Mbps'ye kadar – (50Gb AKN) 59TL ve (100Gb AKN) 74TL
16Mbps'ye kadar – (75Gb AKN) 64TL
4Mbps – 89TL
8Mbps – 109TL
Fiyat tablosunu yazımıza ekliyoruz ayrıca Superonline sayfasından da erişebilirsiniz.

en uygun internet tarifeleri

Bir sonraki yazımızda Superonline'ın sabit hat taşınmasını veya yeni bir numara alınmasını gerektirmeyen “ADSL Kampanyası”ndan bahsedeceğiz.

İlgili - Superonline

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top