0
Son zamanlarda sosyal medyada popüler olan bir uygulama, kendi kendinin fotoğrafını çekmek. Kişiler elbette en ilginç şekilde bu fotoğrafları çekip sosyal medyada paylaşıyorlar. Fakat sosyal medyada ortaya çıkan bu tür akımların sonu hiçte iyi değil. İnsanlık nereye gidiyor sorunu aklımıza getiren gelişmeler yaşanıyor.

İki genç ölmüştü

Geçtiğimiz gün yaptığımız habere baktığınızda Facebook’ta saçma bir akım yüzünden iki gencin hayatını kaybettiğini görebilirsiniz. Bir içki içme oyunundan sonra buz gibi nehre atlayan gençler evlerinde yaşamlarını yitirdiler. Tek amaçları da bu anlarını videoya kaydedip sosyal medyada paylaşmaktı.

İlginç bir Selfie fotoğraf

Sosyal medyadaki bir başka moda ise kendinin fotoğrafını çekmek. Bir kızın Instagram’da paylaştığı fotoğraf mide bulandırdı. Kendisini bir cesetle fotoğraflayan genç, fotoğrafı paylaştığı için tepki gördü. Bir çok insanın midesi bu durumu kaldırmadı. Genç kızın bu okuduğu üniversitenin biyoloji bölümündeki kadavralarla fotoğraf çektirdiği söyleniyor. Üniversiteden yapılan açıklama ise o bölüme fotoğraf makinesi ve telefonla girmenin yasak olduğu, bu nedenle soruşturma başlatıldığı söyleniyor.

selfie fotoğraf

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top