0
Kısa zaman önce Lenovo’ya satılan Motorola haberlerini sizlerle paylaşmıştık. Dilerseniz o haberimize buradan ulaşabilirsiniz. Lenovo’ya satıldıktan sonra Türkiye’ye daha yakın olan Motorola, Moto G modeliyle nihayet Türkiye’ye giriş yaptı. Motorola Moto G fiyatı da çok uygun. 

Beklenenin altında gelen Moto G’nin fiyatı oldukça dikkat çekti. Android 4.4’ü destekleyen en ucuz telefon olan Moto G 849 TL’lik bir fiyatla satışa sunulacak. Fiyatına bakılarak oldukça iyi özelliklere sahip olan Moto G 1.2 GHz hızında Snapdragon 400 işlemciye sahip. 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde 4.5 inç ekranı bulunan cebin bataryası 2070 mAh. Küçük ekrana bu kadar büyük batarya şarj sorununun sandığınızdan daha az yaşanacağına işaret ediyor. Cihazda 5 MP arka, 1.3 MP ön kamera bulunuyor. Ayrıca arka kısımda LED flaş bulunuyor. Özellikleriyle oldukça dikkat çeken Moto G, General Mobile Discovery 2’nin şimdiden aldığı unvanı acaba elinden alabilecek mi? 


Fiyata ve özelliklere bakılırsa bu ürün de F/P ürünü olacak gibi duruyor. Bakalım bu ürün Türkiye’de başarılı bir satış rakamına ulaşabilecek mi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top