0
GM Genel Müdürü Muzaffer Gölcü’den gelen açıklamalara göre Android 4.4 Kit Kat GM Discovery cihazlarına Şubat ayı içerisinde gelecek. Bu haberimize buradan ulaşabilirsiniz. Peki, GM Discovery Android 4.4 güncellemesinde neler olacak, ne yenilikler gelecek? 

Şu an tam bir açıklama yapılmadı, ancak çok kısa zaman içinde açıklamaların yapılması bekleniyor. Sadece şu yeniliğin ekleneceğini sizlere bildirmek isterim. Sizlere vereceğim haberin kesinliği genel müdür Muzaffer Gölcü’nin açıklamalarıyla desteklenmiştir. LG cihazlarda olan ekrana iki defa üst üste bastığınızda ekran kilidi açılır. Bu özellik birçok GM Discovery kullanıcısı tarafından imrenilerek seyrediliyordu. GM ekibi kullanıcılarının isteklerine verdiği değeri bir kez daha kanıtladı. Android 4.4 Kit Kat güncellemesinde LG cihazların popüler özelliği olan tuş kilidi açma özelliği de eklenecek. Oldukça popüler olan bu özellik muhteşem GM Discovery cihazlara çok yakışacak. 

GM Discovery Android 4.4 Kit Kat ile gelen özellikler

GM Discovery’den sonra gelecek olan GM Discovery 2’de de bu özellik olacak. GM Discovery ile alakalı tüm yazılarımıza buradan göz atabilirsiniz. Kırpılma sorunu, şarj sorunu, Android 4.4 güncellemesi gibi popüler konular yazılarımızın arasında bulunmaktadır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top