8
Microsoft ilginç kampanyalarına devam ediyor. Aslında rakip markanın ürünüyle değişim kampanyasının son zamanlarda moda olduğunu söylemekte fayda var. Çünkü bu tür kampanyalar oldukça sıklaşmış durumda. Microsoft, Amerika'da iPhone 4, iPhone 4S ve Galaxy SII'sini getirene Lumia 1020 ve Lumia 1520 veriyor. Bu inanılmaz kampanyanın ilgi görmesi halinde piyasadaki IOS ve Android sayısında azalma yaşanırken Microsoft, hem reklam yapmış olacak hem de Windows Phonelu telefonların pazar payını arttıracak.

Sadece Amerika için geçerli

Kampanyanın şimdilik Amerika için geçerli olduğunu söyleyelim. Açıkcası bu kampanyanın Amerika dışına çıkacağınıda sanmıyoruz. Reklam için yapıldığı aşikar olan kampanyanın Amerika dışına çıkacak kadar yatırım yapılabilecek nitelikte olmadığı kesin.

Microsoft ilginç kampanyalar yapıyor

Microsoft'un yakın zaman önce gerçekleştirdiği Xbox One kampanyasında bu haberle birlikte aklımıza geldi. O kampanyada da Ps3'ünü ve Xbox 360'ını getirene Xbox One alışverişinde kullanılmak üzere 100$ indirim çeki veriliyordu.

iPad'ini getir 200$ götür


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. iPhone 4S'ini getir, Lumia 1020'yi götür. Microsoft'tan ilginç bir kampanya daha...

    YanıtlaSil
  2. Google, online müzik dinleme siteleriyle başa çıkabilmek için arama sonuçlarına video klip sonuçlarınıda ekliyor.

    YanıtlaSil
  3. Huawei'den üst düzey telefonlara bir yenisi daha ekleniyor. Ascend P7 hakkında herşe blog yazımızda...

    YanıtlaSil
  4. General Mobile Discovery ile ilgili resmi açıklamalar...

    YanıtlaSil
  5. HTC One 2’nin görselleri oldukça gerçekçi duruyor. Bilgisayar ortamında yapılmadığı açık bir şekilde ortada. Ayrıca sanal tuşları da görsellerde rahat bir şekilde görebiliyoruz. HTC sanal tuş ile biraz daha masrafı azaltırken telefonun fiyatı ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

    YanıtlaSil
  6. Yanlis bilgi edinmissiniz 4.4 güncellemesi nisan ayında gelecek. Şubat sonu gelecek olan güncelleme sadece iyileştirme ve yeni seylerle ilgili. Versiyon güncellemesi değil.

    YanıtlaSil
  7. Selamlar, hocam haber şubat başında yazıldı. Güncelliğini yitirdi, konuyla ilgili değişiklik oldu. Bu nedenle bilgi o zaman yanlış değildi Gölcü'nün Twitter hesabından verilen bilgiydi. Şimdi yapılan açıklamada Nisan'da geleceği söylendi. Bunun haberini de yaptık zaten. Buyrun http://www.10line.net/2014/02/general-mobile-discovery-android-44u-ne.html

    YanıtlaSil
  8. Huawei de ekran bölme özelligi varmi

    YanıtlaSil

 
tic
Top