0
iPhone 6’nın tanıtılmasına daha çok var, ama haberleri şimdiden gelmeye başladı. Kısa zaman önce sizlere iPhone 6’nın iki farklı ekran seçeneğiyle geleceğini söylemiştik. Ayrıca bu ekranların IGZO panele sahip olacağını da belirtmiştik. O yazımıza buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu defa iPhone 6 ile ilgili çıkan dedikodular kamerası ile ilgili olmuş. Akıllı telefonların kameralarını çok iyi yapma yarışı Apple’a da yansımış. En fazla 8 MP kamerası olan iPhone telefonlar bundan böyle 10 MP kamera ile gelecek. İlk 10 MP kameraya iPhone 6 sahip olacak. Gelen bilgilere göre kamera 10 MP çözünürlüğünde, f/1.8 diyafram değerinde olacak. Ayrıca gelişmiş fotoğraf makinalarında kullanılan CMOS sensörü iPhone 6’da da kullanılacak. Bundan başka gelen bilgilere göre iPhone 6’da çift flaş teknolojisi yer alacak. Böylece yeni nesil iPhone’lar karanlık ortamları daha net bir şekilde ölümsüzleştirebilecekler. 

iPhone 6

iPhone 6 ile ilgili bilgiler şu an sadece dedikodu aşamasında. Ancak bu dedikoduların gerçek olma ihtimali de var. Her türlü bilgiyi değerlendiriyoruz, ancak kesin olanı Apple’ın tanıtım lansmanından öğreneceğiz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top