0
Apple’ın büyük değişiklikler yaparak piyasaya sürdüğü telefonu iPhone 4’ün yeni iPone’ların çıkmasıyla üretimi durdurulmuştu. Ancak gelen haberlere göre iPhone 4’ün üretimi Ocak 2014 itibariyle yeniden başladı. 

Teknoloji her saniye yenileniyor ve ilerliyor. Apple’da teknolojinin gelişmesine bağlı olarak her yıl en az bir adet telefon piyasaya sürüyor (iPhone 4S, 5, 5S, 5C). Bu telefonların piyasaya çıkmasıyla geride kalan iPhone 4’ün üretimi durdurulmuştu. Ancak nedense Ocak 2014’te tekrar üretilmeye başlandı. Üretilen bu yeni iPhone 4’ler Hindistan, Brezilya gibi pazarlarda tekrar satışa sunulacak. Cihazın Türkiye pazarına girip girmeyeceği konusu ise hala meçhul. Fiyatı diğer iPhone’lara göre daha uygun olan iPhone 4 aslında Türkiye pazarında büyük başarı elde edebilir. 

iphone 4

Şu an Türkiye’de hala satışta olan iPhone 4’lerin üretim tarihi 2013 olarak geçiyor. Ve iPhone 4’ler hala Türkiye’de çok popüler. Bunun en büyük nedeni ise fiyatının daha uygun olması. Bugün bir iPhone 4, 900 TL’ye alınabiliyor. 2000 TL ile arasındaki farkı hatırlatmama gerek yoktur sanırım.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top