4
Which tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre, iPad Air bir çok tabletin arasından kullanım süresi ile sivrildi. En uzun şarjı giden tablet, Apple'ın iPad Air'i oldu. Verileri incelediğinizde iPad Air'in indernette 650 dakika boyunca gezinebildiği ve 700 dakikadan fazla da vizdeo oynatabildiği görülüyor.

Şarj sürekli sıkıntı

Tablet bilgisayarların en önemli özelliklerinden biri elbette ki boyutları. Bugün onları laptoplara karşı üstün kılan en önemli özellikleri, taşınabilir cihaz olarak pratik olmaları; fakat bi cihzı ne kadar taşırsanız taşıyın, kullanmak için sürekli bir prize ihtiyaç duyduktan sonra laptoptan ne farkı kalıyor. İşte son zamanlardaki akıllı cihazların en önemli problemlerinden birisi bu. Apple bu problemi iPad Air ile aşmış görünüyor.

Pil düşmanı performans

Cihazda kullanılan donanımlar arttıkça, cihazın kullanım süresi kısalıyor. İşlemciler güçleniyor, daha kaliteli ve parlak ekranlar, cihazların en önemli donanımları haline geliyor. Bu gelişmelere pil dayanmıyor. Pillerde daha güçlü olmak zorundalar. Bunu gerçekleştirmek içinde tableti kalınlaştırmak ya da ağırlaştırmak gerekiyor.

Tabletlerin pil performansı

Hangi tabletin daha uzun şarjı gidiyor konusuna gelecek olursak, Which tarafından yapılan araştırma herşeyi ortaya koyuyor. İlk sırada iPad Air yer alıyor. Amazon Kindle Fire HDX 8.9, Nexus 7, iPad 2, Tesco Hudl onu takip ediyor. Eklediğimiz görselden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

hangi tabletin daha uzun şarjı gidiyor

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Which'in yaptığı araştırma iPad Air'in pil performansı bakımından tablet arasında ilk sırada yer aldığını ortaya koydu... İşte araştırma sonuçları...

    YanıtlaSil
  2. Microsoft'un Çince Bing'te, Çin Hükümeti'nin görüşleri çerçevesinde sansür uyguladığı iddia edildi. İddialar kanıtlandı, Microsoft durumu kabul etti; ama bunun yazılımsal bir hata olduğunu öne sürdü. İşte sansür detayları...

    YanıtlaSil
  3. Skype'a beklenen güncelleme geldi. Skype cihz eşleştirmesi ve bir çok detay bu güncelleştirmede mevcut.

    YanıtlaSil
  4. Samsung’un amiral gemisi Galaxy S4 güncellemeyi Mart ayında alıyor.

    YanıtlaSil

 
tic
Top