0
Dönemimizin bilgi ve teknoloji çağı olduğu için artık her işimizi bilgisayarlarımızdan internet üzerinden gerçekleştirmekteyiz. İnternet üzerinden gerçekleştirdiğimiz işlerimizde bize yardım eden en az bir adet kredi kartımız vardır ve kart bilgilerimizi paylaşmaktan biraz çekiniriz. Çağımız teknoloji çağı olduğu için dolandırıcılıkta internet ortamında hızla büyümekte- dir. İnsanların bu dolandırıcılar tarafından dolandırılmamaları için ukash kart denilen sanal bir ödeme kartı tasarlanmıştir.

İnternet ortamında dolandırıcılık o kadar gelişti ki insanların ödeme yapmak için yönlendirildikleri banka ödeme ara yüzleri bile profesyonellerin bile anlamakta zorlandığı bir şekilde kopyalanabiliyor. Bu nedenten kaynaklı insanlar mağdur olabiliyor ve hatta internetten alış veriş yapmaya korkuyorlar.

Güvenli Alışveriş En Ucuz Ukash kart denilen sanal kart vasıtası ile alış veriş yaparken aklımızda soru işareti kalmayacak. Peki, nasıl olacak? Bu sistemle daha önceden temin ettiğimiz 50, 100, 250 Euro lük sanal kart dilimlerini harcayacağız. Yani kredi kartı gibi alış verişlerde bilgilerimizi paylaşmayacağız. Böylece bilgilerimiz art niyetli insanların eline geçmiş olmayacak. Bu kartı kredi kartından ayıran en önemli özelliklerinden biri de 19 haneli çipli pin kodu sistemine sahip olmasıdır. http://www.datakarti.com.tr Ayrıca kullanılan bir kartı yeniden yeniden kullanmak da olası değildir. Bütün bu durumlardan kaynaklı artık internet ortamında rahat rahat alış veriş yapabilecek ve zamanımızı mağazalarda, ofislerde gezerek boşa harcamamış olacağız.

Her şeyde olduğu gibi internet ortamında da gözümüzü dört açmalıyız. Neticede güvenilir alış veriş yapmak için tasarlanan ukash kart da dolandırıcılar tarafından sahtesi yapılabilir. Bunun için kart müracaatlarımızı firmaların resmi internet sitelerinden yapmalıyız.


Yorum Gönder

 
tic
Top