0
Huawei'nin yeni telefonu sızdırıldı. Çinli bir sitede ortaya çıkan görseller elbette bizi heyecanlandırdı. Huawei Ascend P7'nin şirketin en önemli modellerinden biri olacağı konuşuluyor. Verilen bilgiler arasında ve görselden de anlaşıldığı üzere cihazın P6 modeli gibi inceliği ile konuşulacağı en önemli bilgiler arasında.

Daha büyük ekran

Huawei Ascend P7'nin ekran olarakta hem kendi ayarında cihazlardan ve eski modellerinden daha büyük olacağı söyleniyor. Bu durum, büyük ekranlı modellerin çok sevildiği dünyada onu bir adım öne geçirmeye yetecektir.

Donanım özellikleri

Huawei Ascend P7'nin verilen bilgilere göre Balong 910 işlemcisini kullanacağı ve 1.6GHz hızında olacağı söyleniyor. İşte bilinen özellikler;
  • İşletim sistemi: Android 4.4
  • İşlemci: 1.6GHz Hisilicon Balong 910
  • Ram: 2Gb
  • Batarya: 2460mAh
  • Arayüz: Yenilenmiş Emotion
Android 4.4'ün sakin geçen şu günlerinden Huawei Ascend P7'den Android 4.4 haberi gelmesi bizi sevindirdi. Son zamanlarda çıkan haberlere göre Android 4.4 versiyonu çok az kişi tarafından kullanılıyordu. Yeni çıkan telefonların direk Android 4.4'ten başlaması, bizi sevindiriyor.

Donanım özellikleri olarak standartları tutturmuş hatta bir adım öne de geçmiş olan Huawei Ascend P7'nin önceki modellerde eleştirilen arayüzünde de değişiklik olacak. Emotion yenilenmiş olarak sizlere sunulacak. Fiyat olarak herhangi bir bilgi yok. Çıkış tarihi yaklaştığı zaman fiyat ile ilgili bilgilerde sızacaktır.

Huawei Ascend P7 donanım özellikleri

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top