0
Mobil Dünya Kongresi'nden ilginç açıklamalar gelmeye devam ediyor. WhatsApp'ın satışının gerçekleşmesinden sonra gelen bu açıklama bir prestij kaybını önlemek için yapılmış olabilir. Mobil Dünya Kongresi'nde konuşan Google'ın Android ve Chrome sorumlusu Sundar Pichai, WhatsApp'ı satın almak istemediklerini söyledi. Sözlerinde “almak isteseydik alırdık” havası sezilen Pichai, WhatsAppla farklı bir ilişki kurmak istediklerini vurguladı.

WhatsApp heyecan verici

Google yöneticisi WhatsApp'ın sektörüne inanılmaz yenilikler getirdikleriğini vurguladı; ama onu asla satın almak istemediklerinin de altını çizdi. Google'ın WhatsApp'a farklı bir teklif götürdüğünü, daha yakın ilişki kurmak için bunu yaptıklarını vurguladı. Sosyal medyadaki ezeli rakibi 16 milyar dolara WhatsApp'ı aldıktan sonra bu ilişkinin gerçekleşme imkanı olmadığını düşünenlerdeniz.

Google +'da durumlar iyi

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook kadar iyi olmasa da Google +'nın da durumları iyi gibi. Tek bir hesap üzerinden bütün Google hesaplarına imkan tanıyan o önemli güncelleştirmeden sonra, Google'ın sosyal ağı zaten büyük bir çıkış yaptı. Seviyeli ve bilgilendirici paylaşımlarıyla dikkat çeken Goolge Plus'ın gelişime açık olduğunu ve zaman içinde daha çok ziyaretçi kazanacğını vurgulamalıyız.

google whatsappı satın almak istememiş

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top