0
Kore'den gelen haberlere göre Galaxy Gear'ın yeni modeli ilk modelinden daha ucuz olacak. Galaxy S5 ile tanıtılacak olan akıllı saatin ucuz olacağını düşündüren nokta ise iWatch'un da çıkışının yaklaşması. Gelen bazı haberlere göre iWatch'un 300$ gibi bir fiyattan satışa sunulması söz konusu. Samsung'un ezeli rakibini bu konuda ezmek istediği söyleniyor.

Galaxy Gear sıkıntılıydı

Samsung'un ilk akıllı saat denemesinin pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğiz. Özellikle fiyat konusunda sert eleştirilere maruz kalan Samsung, pil ömrüyle de çok eleştirildi. Güncellemelerle pil ömrünü bir nebze olsun iyileştirebilen Samsung'un Galaxy Gear'ı dünyanın en pahalı akıllı saatlerinden ve çok fazla satılmadığını söylemek lazım.

Galaxy Gear satılmıyor

Samsung'un Galaxy Gear'ın tanıtımından sonra yaptığı kampanyalarla bedava verdiği Galaxy Gear'ın şuana kadar satılan Galaxy Gearlardan daha çok olduğunu söylersek sanırım ne demek istediğimi anlayacaksınız. Galaxy Gear'ın satışı için telefonlarını hızlı bir şekilde Android 4.3 sürümüne yükselten Samsung, Galaxy Gear entegrasyonuyla yine satışları arttıramamıştı.

Aynı hatalar yapılmayacak

Kore'den gelen haberlere göre Galaxy Gear 2 için aynı hataların tekrarlanmak istenmediği söyleniyor. Esnek ekranlı olduğu konuşulan yeni akıllı saatin ayrıca tasarım açısından da büyük yenilikler taşıdığı yapılan dedikodular arasında. Daha ucuz ve daha kaliteli bir Galaxy Gear ile tanılacaksınız.

galaxy gear 2 daha ucuz olacak

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top