0
HTC One bir ödüle layık görüldü. Ödülün mobil kategoride çok önemli olduğu ve gerçek manada en iyi telefona verildiği söyleniyor. HTC One 200'e yakın bağımsız sektör uzmanının oylarını alarak Global Mobil ödüle layık görüldü. Ödül kriter elemelerinden sonra en iyi telefonu kesinleştirip veriliyor.

En iyi telefon HTC One

Satışa sunulmadan önce çok fazla problem yaşamasına rağmen, satışa çıktıktan sonra popülerlik kazanmayı başaran ve satışlarında da bunu kanıtlayan telefonlardan biri HTC One, şirketi memnun etti. O kadar olumsuzluğa ve ertelemeye rağmen satış rakamları bakımından iyi duruma gelmeyi başarmasından kalitesi anlaşılan HTC One Global Mobil ödüle layık görüldü.

HTC CEO'sundan açıklama

Ödülü CEO Peter Chou mutluluğunu gizleyemedi. CEO'dan şu açıklamalar geldi;
Sahip olduğu şık tasarım, etkileyici işlevsellik ve üstün ses özelliği ile HTC One’ın hala oyunun kurallarını değiştiren bir akıllı telefon olarak görülüyor olması bizi çok onurlandırdı. Yeniden bir uluslararası ödül kazanmamız da bu cihazın mobil deneyimi yeni bir seviyeye getirdiğini ortaya koyuyor. Bu ödül, HTC’nin var olan yarış içerisinde ayrı bir konuma taşındığını da kanıtlıyor. Gelecek aylar için planladığımız şaşırtıcı inovasyonlarla sahip olduğumuz bu başarıyı daha da ilerletmek için sabırsızlanıyoruz.

HTC One'ın ilk ödülü değil

Bu sene kalitesini ortaya koyarak aldığı bu ödül, HTC One'ın ilk ödülü değil. Geçtiğimiz sene Mobil Dünya Kongresi'nde “En iyi mobil telefon” kategorisinde Global Mobil Ödülü'nü de kazanmıştı.

Özellikle ülkemizde çok fazla reklamı olmasa da HTC One'ın gerçekten kaliteli bir cihaz olduğu özelliklerinden de belli. Şirketin yaşadığı sıkıntılar, telefonun pazarlamasına çok fazla etki etmedi. Belkide telefonun gücü pazar değerini yükselterek, kendini satmasına yardım etti. Zaten bu nedenle önemli ödüller kazanmayı başardı.

htc one global mobil ödülü aldı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top