7
Ülkemizde son zamanlarda gelişmekte olan sektörlerden birisi e-spor. Yani multiplayer oyunların guruplar halinde turnuva şeklinde icra edilmesi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın son zamanlarda üstünde durduğu e-spor, gelişiyor. Devlet eliyle sektöre destek olmak için gerçekleştirilen ise iç açıcı. Artık sizde e-spor lisansınızı alabilir, ve resmi bir e-sporcu olabilirsiniz.

e-Spor lisans özellikleri

  • Kolay bir şekilde elde edilebiliyor
  • Ücretsiz alınabiliyor
  • Türkiye'nin istediğiniz bir yerinden alabilirsiniz
  • Tüm oyun ve turnuvalar için geçerli bir belge
  • Velilerinizde başvuru yapabiliyor

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen League of Legends kış turnuvaları bahsettiğimiz lisansın en güzel örneğinden biri. Bu turnuvada yer alan takımların oyuncularının hepsi lisanslıydı. Sizinde kolay bir şekilde lisansınız olabilir.

e-Spor lisansı nasıl alınır?

  • Herhangi bir ildeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine başvurun
  • TC kimlik numaranızı bildirin
  • Oyun oynayabileceğinize herhangi bir engelin olmadığını gösteren bir sağlık raporu gerekli
  • Bu müdürlüklerden aldığınız tescil fişini doldurup verin
  • 2 adet vesikalık gerekli
Bu belge ve bilgileri beyan ettikten sonra size verilen bilgileri uygulayın ve lisansınız hayırlı olsun.

e-spor lisansı nasıl alınır

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde isteyenlere e-spor oyuncu lisansı dağıtılıyor. Ücretsiz verilen bu lisansı almak kolay. Sizde e-spor oyunlarıyla ilgileniyorsanız, bu lisansı almak isteyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Rebellion’un yapımcılığını üstlendiği Sniper Elite serisinin muhteşem oyunlarını en az birkaç kez bitirdik. Şimdi de serinin 3. oyununu bekliyoruz. Serinin 3. oyunu ne zaman gelecek sorusuna herhangi bir cevap verilmedi, ancak oyun için 5 dakikalık oynayış videosu yayınlandı.

    YanıtlaSil
  3. LG G Pro 2 sabredemedi ve MWC 2014’ten önce müthiş donanıma sahip olacak olan G Pro 2’yi tanıtacak. Anlaşılan LG en büyük rakibi Samsung’a darbe vurmaya çalışıyor. Detaylar ahberimizde.

    YanıtlaSil
  4. Lenovo’ya satıldıktan sonra Türkiye’ye daha yakın olan Motorola, Moto G modeliyle nihayet Türkiye’ye giriş yaptı. Motorola Moto G fiyatı da çok uygun.

    YanıtlaSil
  5. Instagramda paylaşılan bir fotoğraf mide bulandırdı. Son zamanların modası olan kendinin fotoğrafını çekip (selfie) sosyal medyada paylaşma, ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Cesetle fotoğraf çektiren kız tepki çekti...

    YanıtlaSil
  6. Sony zor zamanlardan geçiyor. Önümüzdeki ay mali yıl sona eriyor ve Sony zararını 1.1 milyar dolar olarak tahmin ediyor. Vaio'nun satışı bu nedenle gerçekleşiyor. Bununla birlikte işten çıkartmalarda gerçekleşecek...

    YanıtlaSil
  7. Yeni çıkan dedikodulara göre Google, Nexus serisine bir yenisini daha ekleyecek. Nexus 8 diye konuşulan cihaz, ismini 8” ekranından alacak. Tahminlere göre cihazın çıkışının ana sebebi Phablet denilen büyük ekranlı telefonlar.

    YanıtlaSil

 
tic
Top