1
Listedeki son kampanyamız D-Smart'ın ADSL kampanyası. D-Smart'ta çok yenilikçi fikirlerle size interneti sunuyor. Ucuz fiyatı ve vaadettikleriyle sizi cezbedecek gibi görünyor. Şimdi biraz detaya inip ciddi manada bir artısı var mı görelim. Diğer kampanyalara göre ne gibi özellikler sergiliyor ve neden D-smart internet almalısınız, haklı bir sebep bulabilecek miyiz bir bakalım.

D-Smart Blu Üyeliği

Dspmart'ın internet fiyatlarına baktığımızda en uygun olan fiyatları Dsmart Blu ile olduğunu görüyoruz. Elbette Dsmart aboneliği ile satın alınabilen internet tarifeleri de var; fakat biz daha uygun olan Blu tarifelerini değerlendireceğiz. Dsmart Blu, size internet üzerinden en iyi içerikleri izlemenize olanak veren bir sistem. Film, dizi, spor... aklınıza ne gelirse izleyebilirsiniz. Ayrıca eklemek gerekir ki Dsmart Blu internet sitesini mobil cihazlardaki uygulamalarla da kullanabilirsiniz.

Aktivasyon ücreti yok

Dsmart, hem televizyon için hem de internetiniz için herhangi bir aktivasyon ücreti almamaktadır. Toplamda 76 liralık bir aktivasyon ücreti hediye ediliyor. Hem televizyon hem de internet fiyatıdır. Bu listemizin son paylaşımında görüyoruz ki aktivasyon ücretini sizden talep eden tek şirket, TTNET oluyor.

İlginç bir modem kampanyası

Aktivasyon ücreti olmadığı halde şirket sizden modem için ücret talep etmektedir. Bu bilgiylede bir alt bilgi vermek gerekir ki sizden modem ücreti istemeyen tek şirket Superonline'dır. Dsmartta modem kullanımı biraz ilginç hale getirilmiş. Şirket size modemi kiralıyor. Modem için her ay ödeme yapmak durumundasınız. Kablolu modem için ayda 1 lira, kablosuz modem için ayda 2 lira ücret ödemek durumundasınız. Aboneliğiniz süresince bu geçerli olacaktır. Kısa vadede herhangi bir götürüsü yok gibi; ama uzun vadede, sizden bir kaç modem ücreti alındığını görebilirsiniz; ama bu seneler alacaktır. Kampanya modemsiz satın alınamıyor.

Uzun taahhüt süresi

Dsmart'ın sunduğu adsl kampanyası TTNET ve Superonline gibi 2 yıl anlaşmalıdır. Diğer şirketlerde 1 yıl anlaşma yapılıyordu. Eğer sık taşınan biriyseniz ya da ilerde kullanmayabileceğinizi düşünüyorsanız daha uygun paketler aramakta fayda var.

Yalın internet hizmeti

Bahsettiğim adsl kampanyasının yalın internet hizmeti olduğunu belirtmek gerekiyor. Yani dsmarttan bu kampanyayı satın almak isterseniz, sabit hattınızın olmaması neeniyle endişe etmeyin.
Dsmart genel değerlendirme
İlginç modem kampanyalı bu adsl hizmeti ilginizi çekebilir. İnternetten film izleyenler ya da dsmart sahibi olmak isteyenlerin ilgi göstereceği bir kampanyadır. İkisi bir arada fiyatlar gayet uygun diyebiliriz. Aktivasyon ücretinin olmaması kendisini TTNET'ten bir adım öne geçiriyor.

8Mbps'ye Kadar Limitsiz Tarife Karşılaştırması


Şirket
Kampanya Adı
Taahhüt
AKN
Limit
Fiyat
Bağlantı
Superonline
ADSL Kampanyası
24 Ay
50Gb
Yok
49TL
Tıkla
TTNET****
Net Limitsiz
24 Ay
50Gb
Yok
44TL
Tıkla
TurkNet*
Adsl
12 Ay
50GB
Yok
60TL
Tıkla
UyduNet**
Her Eve Uydu Net
12 Ay
50Gb
Yok
32TL
Tıkla
Dsmart***
1+1=1
24 Ay
50Gb
Yok
49TL
Tıkla

* Tek seferlik modem ücreti alınmaktadır; Kablolu 36 TL, Kablosuz 60TL... Ayrıca size bir sabit numara tahsis edilmekte ve bu numara ile ayda 3000” bedava konuşma verilmektedir.
** Modem ücreti talep etmektedir, 60TL... Kablolu TV kampanya dahilindedir. Detayları kampanya sayfasından alabilirsiniz.
*** Tarife Dsmart Blu'nun sinema paketini kapsıyor. İnternet ve Dsmart bir arada. Modem ücreti talep ediliyor.
**** Modem ve bağlantı ücreti talep etmekteler... 72+36=108 lira ekstra masraf


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top