6
Gameloft yine önemli bir projeye imza atarak yakın zaman içinde çıkacak olan yeni Captain Amerika filminin mobil oyununu yapıyor. Marvel ile işbirliğini pekiştiren Gameloft, işbirliğinin daha bir çok senaryoda devam edeceğinin vurgusunu yapıyor. Daha önce de Thor: The Dark World filmini nobil oyun yapan Gameloft, bu işbirliğinden çok memnun. Marvel'inde işbirliğine olumlu baktığı ve iş birliğinin başka projelerde de sürmesi gerektiğini düşündüğünü biliyoruz.

Gameloft açıklaması

Gameloft'tan Pazarlama ve Lisans Müdürü'nün açıklaması iş birliğinin devam edeceğine ve oyunculara çok farklı deneyimler yaşatacaklarına işaret ediyor. Özellikle çizimlerle oyuncuların etkilenmeye çalışılacağına vurgu yapılıyor. İşte o açıklama; “Marvel ile partnerliğimiz uzun zamandan beri devam etmektedir; bir kez daha işbirliğine imza atarak blockbuster bir filmi oyun dünyasına aktarıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Oyuncular filmden birçok karakter ve çizim ile gerçekçi bir Captain America deneyimini yaşayacak”

Marvel açıklaması

Marvel Entertainment Oyun Pazarlama Başkanı Javon Frazier yaptığı açıklamada oyunun filme katkı sağlayacağına değindi. Filmin çıkışı ile birlikte oyunlada piyasada olacaklarına dikkat çeken yönetici, filmi izleyenler için heyecanın bitmeyeceğine vurgu yaptı.

Captian America: The Winter Soldier

Captain America ile oynadağınız oyunda, vGaillains S.H.I.E.L.D. Ajanlarına karşı mücadele vereceksiniz. Ayrıca oyunda çoklu oyuncu moduda bulunacak ve oyun keyfinizi üst sınıra taşıyacak. Yapılan açıklamada oyunun senaryosunun, filmden esinlenerek oluşturulduğu ve sizi heyecandan koparmayacağıgaranti edildi. Oyunda dikkat çekici noktalardan biri karakter çizimleri olacak. Canlı bir görüntü oluşturmayı başaracağını iddia eden Gameloft, ayrıca filme uygun gerçekçi görseller oluşturmayı amaçlıyor. Oyunun çıkış tarihi ise Mart sonu olarak açıklandı. Captain America: The Winter Soldier iPhone, iPad, iPod touch ve Android için yayınlanacak.

gameloft Captain America: The Winter Soldier

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Gameloft çok yakında yeni oyunuyla mobil dünyayı heyecana boğacak. Marvel ile olan anlaşma son hızıyla devam ediyor. Captian Amerika: The Winter Soldier sinemadaki gösteriminden sonra oyun piyasasında yerini alacak...

    YanıtlaSil
  2. Zuckerberg, Facebook'ta üzerinde çalıştıkları harika bir projeden bahsetti. Artık Facebook'u kullanmak için gerçek bilgilerinizi vermek zorunda kalmayacaksınız?

    YanıtlaSil
  3. İspanyada yaşanan bir olay şok etti. Bir kadın attığı Tweet yüzünden ağır bir cezaya çarptırıldı. Kadının Tweetlerinin terörü destekleyen mesajlar içerdiği bildirildi...

    YanıtlaSil
  4. Freedom ve onun gibi uygulamaları kullanırsanız telefonunuzu kaybedebilirsiniz. Telefona reset atmak size yardımcı olmuyor. İstediğiniz kadar sıfırlayın ya da hard reset atın. Fayda etmez.

    YanıtlaSil
  5. ADSL kampanya karşılaştırmalarımız devam ediyor. Bugün Turknet'in kampanyasından bahsediyoruz.

    YanıtlaSil
  6. G2 mi yoksa Z1 mi? hangisini tercih edersiniz. işte detaylı donanım kıyaslaması...

    YanıtlaSil

 
tic
Top