0
En popüler anlık mesajlaşma servislerinden biri olan BBM’ye güncelleme geldi ve uygulama 2.0 sürümüne güncellendi. 2.0 sürümüne kullanıcıların çok seveceği bir özellik eklendi. Detaylar haberimizde. 

BlackBerry Messenger BlackBerry işletim sisteminin en popüler uygulamalarından biridir. Zaten bu kadar çok popüler olduğu için uygulama Android ve iOS platformlarına da geldi. Şu anda aktif olarak Android ve iOS platformlarında kullanılabilen BlackBerry Messenger’a sesli konuşma özelliği eklendi. Nasıl Viber ve Whatsapp’ta sesli görüşme özelliği varsa BBM’ye de bu özellik eklendi. İnternet aracılığıyla bedava sesli görüşme yapmak artık BBM üzerinden de mevcut. Bu özelliği Google Play’den ya da App Store’dan BBM’yi indirerek kullanabilirsiniz. Şu an marketlerde en güncel haliyle bulunan BBM’ye bu özellik eklendikten sonra uygulama daha popüler hale geldi. 

BBM sesli görüşme özelliği

Son olarak şunu da belirtmeliyiz. BBM’ye sesli görüşme eklendi, ancak bunun yanında BBM Grup denilen bir özellik daha eklendi. Bu özellik ile aynı anda 50’den fazla kişi ile görüşebilirsiniz. Bu popüler özelliklerden faydalanabilmek için hemen işletim sistemlerinize ait marketleri ziyaret edin. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top