0
Türkiye pazarına yeni giren bir uygulamayı sizlere tanıtacağız. Özellikle büyük şehirlerde çok işinize yarayacak olan uygulamanın özellikleri sizi şaşırtacak. Daha öncekilere benzemeyen taksi bul uygulaması size sadece taksi durağının yerini göstermiyor. Ayrıntılı bilgi makalemizin devamında. 

Taksi bul uygulaması bulunduğunuz yerdeki taksi duraklarının yerlerini öncelikle size gösteriyor. Taksi duraklarının yerlerini gördükten sonra bu uygulamaya kaydolan taksicilerin bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Örneğin taksi durağının içini açtınız ve içindeki şoförleri gördünüz. İçindeki şoförlerden birini seçebiliyorsunuz. Seçtiğiniz şoförün arabasının markası, modeli, plakası ve şoförün telefon numarasını görebiliyorsunuz. Sizin de görselde gördüğünüz gibi taksiciyi ara diye bir buton var. Ara dediğiniz zaman taksiciyi arıyor ve taksiniz geliyor. Taksiniz gelirken nerelerden geliyor, kaç KM yol kat ediyor, hepsi uygulamada yazıyor. 

Uygulamada taksi şoförü hakkında bilgiler bulunuyor. Bu sayede taksiyi çağıran kişi daha güvenli bir biçimde ulaşımını gerçekleştirebiliyor. Bunun yanında taksi şoförleri de taksiyi çağıran kişinin hakkında bilgi sahibi olabiliyor. Bu yönden de iyi olan uygulama taksicilerin de güvenli bir biçimde çalışabilmelerini sağlıyor. 

taksi bul uygulaması indir

Tamamen ücretsiz olan uygulamaya üye olmanız gerekiyor. Hem taksiciler, hem de taksiyi çağırmak isteyenler bu uygulama üye olacaklar. Bu şekilde kullanmaya başlayabilirler. Üye olmak tamamen uygulamayı indirmek gibi ücretsizdir. Üye olurken verdiğiniz bilgiler taksiciler ya da taksiyi çağıranlar tarafından okunacak. Bu şekilde sistemli bir biçimde yapılmış olan uygulama bizce kısa zamanda çok beğeni toplayabilir. 

Taksi bul uygulamasını nasıl edinebilirsiniz?



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top