0
CES 2014'ün en önemli anlarından biri de Valve'in Steam Machine tanıtımıydı. Daha önceden şöyle bir gösterilip hediye olarak bile dağıtılan bu muhteşem oyun canavarları, tabiri caizse binbir çeşit geliyor. Birden farklı özellikte ve görüntüde Steam Machine satın alınabilecek. Bu duyuru gerçekten herkesi heyecanlandırdı.

Farklı Steam Machine görünümleri

Steam Machine'in farklı görünüm ve özelliklerde olacak. Bu açıdan tıpkı bir bilgisayar kasasına benzetebileceğiniz Steam Machine, tanıtımıyla birlikte donanımlarının da kimler tarafından üretileceğini ortaya koydu. Her donanım üreticisi için tanıtımda farklı bir görünüm seçilmiş. Ayrıca Steam Machine görünümleri isimleriylede gayet uyumlu olmuş.

Steam Machine sponsor ve donanım üreticileri

CES 2014'te duyurulan donanım üreticileri şu şekilde; Alienware, Alternate, CyberpowerPC, Falcon Northwest, iBuyPower, Next Spa, Scan, Digital Storm, Gigabyte, Materiel.net, Origin PC, Webhallen ve Zotac... Devlerin bulunduğu bu liste, küçük donanımları üreten küçük işletmelerle sürüp gidiyor. İleriki zamanlarda Valve'in kendi Steam Machine'ini üretmeside söz konusu olabilir.

steam oyun konsolu

Steam Machine fiyatları

Fiyatlar istediğiniz donanım özelliklerine göre inanılmaz farklılık gösteriyor. 500$ ile 6000$ arasında gezen fiyatlar sizin istediğine kalmış. Bu açıdan da PC ile benzerlik taşıyan Steam Machine, tıpkı kaliteli bir bilgisayar topluyormuş hissini verebilir; ama tamamen oyun için üretilmiş olması, Steam OS kullanıyor olması ve o mükemmel Steam arayüzü, bilindik bilgisayarlardan kendisini ayırmasını sağlıyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top