0
Google bir uygulamaya daha son veriyor. Son zamanlarda bir çok hizmetini durduran ve bir çoğuylada bizi sinirlendirmeyi başaran Google, şimdi bir hizmetine daha son verme kararı aldı. Schemer uygulaması, insanların yapılacak listelerini tutmalarına yarayan şirin bir uygulamaydı.

Hayatınızda yapmanız gerekenleri not alın

Etrafınızda, internette, televizyonda veya başka bir yerde mutlaka duymuşsunuzdur. Bazı insanlar ölmeden önce yapılacak 100 şey gibi çeşitli, hayal gücüyle sınırlı listeler tutarlar. İşte Schemer size bunu online olarak sağlıyordu. Hizmetin yapabildikleri bununlada sınırlı değil.

İnsanlarla tanışın

Shemer uygulamasını kullanan kişi yapmak istediği şeyi paylaşıyordu. Örneğin ”Ağrı dağına tırmanmak istiyorum” şeklindeki paylaşımından sonra aynı aktiviteyi gerçekleştirmek isteyenler, bu kişiyle iletişim kurabiliyordu. Burdan tanışan insanların aynı aktiviteyi beraber yapmasının önü açılıyordu. Bununla birlikte aynı zevklere sahip insanların birbirlerini daha kolay bulabileceği bu hizmete son veriliyor. Google bu hizmetini Google +'ya neden entegre etmedi anlamak güç.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top