0
Ces 2014 teknoloji severler için harika haberlerle devam ediyor. Lenova'nın oyuncular için tanıttığı iki laptoptan sonra Samsung, iki farklı bilgisayar tanıttı. ATIV One 7 ve ATIV Book 9 ismindeki bu modeller gerçekten ilginizi çekebilir.

Her ürününde daha güçlü donanımlar kullanmayı prensip edinen Samsung, ATIV One 7 ve ATIV Book 9 ürünlerinde de aynı geleneği sürdürmüş. Bununla birlikte ekran çözünürlükleri ve görüntü kalitesi açısından da üst düzey olan ATIV One 7 ve ATIV Book 9 cihazlarının genel olarak özelliklerine şöyle bir bakalım;

ATIV Book 9 özellikleri

Yeni nesil Intel Core i5 ve i7 ile güçlendirilen bu diz üstü bilgisayarın en önemli özelliği, kendinden önceki modellere göre daha parlak bir ekrana sahip olması. 15.6” ekranıyla ciddi manada ilgi çeken ATIV Book 9 8Gb ram sahibi. 14 saatlik pil ömrüyle bir canavara dönüşen ATIV Book 9 laptop, 1Gblık SSD opsiyonu sunuyor.

ATIV One 7 özellikleri

Herşey dahil bilgisayar olan ATIV One 7, 25” ekrana sahip. Bu dev ekranla harika bir görüntü kalitesi sunan ATIV One 7 yine ATIV Book 9 gibi güçlü işlemciye sahip. 8 Gb belleği ile göz dolduran cihaz, arşivciler için 1Tb sabit disk ile sunulacak. ATIV One 7 'nin en önemli detayı ise iki farklı model şeklinde sunulması. Dokunmatik ve normal ekran olarak sunulacak model harika tasarımıyla da göz doldurmayı başarıyor.

samsung ativ pc

ATIV One 7 piyasaya çıkış tarihi

Samsung'tan cihazlarla ilgili kısa bir tanıtım videosu geldi; ama fiyat konusunda herhangi bir açıklama veya ipucu yok. ATIV One 7 'nin dokunmatik olmayan modelinin önümüzdeki ay, dokunmatik modelinin ise Nisan ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top