0

Samsung'tan kavisli ekran tablet patenti

Samsung'un başvurduğu bir patent daha ortaya çıktı. Kavisli bir cihazın göründüğü model çizimlerinde cihazın tablet olduğu apaçık belli oluyor. Bu patent başvurusu, Samsung'un bir sonraki tableti için olabilir. Samsung bir sonraki tabletini kavisli ekran üretebilir. Geçtiğimiz günlerde dünyanın ilk kavisli ekran akıllı telefonunu, Galaxy Round, piyasaya süren Samsung'un bu telefonun satışlarından hiç memnun olmaması bizi farklı düşüncelere itsede kavisli ekran bir tablet kullanım kolaylığı açısından mantıklı olabilir.

Samsung yeni bir tablet tanıtacak

Samsung'un önümüzdeki günlerde yeni bir tablet tanıtacağı konuşuluyor ve bu çizimlerin ortaya çıkması nedeniyle, tanıtılacak bu tabletin kavisli ekran olabileceği söyleniyor. Hatta dedikodularda bu tablet isim bile bulmuş; Galaxy Tab Round...

Samsung ekran kalitesini arttırıyor

Özellikle son zamanlarda görüntü kalitesi açısından ışıklı ortamlarda yansımayı önlemeye çalışan şirketler ön plana çıkıyor. Samsung bunu amaçlamış ve bu nedenle esnek, kavisli bir ekranı yeni tableti için uygun görmüş olabilir. Dedikodulardan bazılarına göre kavisli ekran bu tablet 8” olacak. Bununla birlikte esnek ve kavisli olmasından dolayı koruyucu bir cama sahip olmayan bu cihazların görüntüyü ilk elden bize ulaştırdığı da işin içine katılırsa, görüntü kalitesi açısından umduğumuzu bulabileceğiz diyebiliriz.Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

galaxy tab round samsungun yeni tableti olabilir

Yorum Gönder

 
tic
Top