0
Samsung'un geçen sene tanıttığı Smart Home platformu hayatınızı son derece kolaylaştıracak. Her türlü Samsung elektronik aleti birbirine bağlamayı ve tek bir yerden kontrol etmeyi amaçlayan Smart Home, size inanılmaz kolaylıklar sunacak. Verilen bilgilere göre Smart Home bir kaç ay içinde satışa sunulacak.

Smart Home nasıl hayatımızı kolaylaştıracak diyenler için bir kaç küçük örnek verelim; uzaktan evinizdeki kameralara erişebildiğiniz gibi, cep telefonunuzdan ya da akıllı televizyonunuzdan klimanın derecesini bile ayarlayabileceksiniz. Ayrıca buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi beyaz eşyalar üzerinde de uzaktan kontrol imkanınız olacak.

Özellikle ev görünümü özelliği ilgimizi çekti. Ev eşyalarınız üzerindeki kameraları uzaktan kullanabilmenizi sağlayan Smart Home, uzaktayken bile size kolay ve tam bir kontrol sunacak. Cihaz denetimi ile sesli kontrol ile ulaşabileceğiniz Smart Home, basit bir şekilde klimanızı ayarlamanıza yardım edecek. Ayrıca müşteri hizmeti özelliği, cihazlarınız üzerindeki arızaları veya cihazınızın bakım ihtiyacını size bildirecek.

Smart Home'un bahar aylarında satışa sunulması planlanıyor.

samsung smart home

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top