3
En büyük rakibi olan Sony'nin PS4'ünü eline geçen her fırsatta öven Microsoft, şimdi de olumlu görüş ve yorumlarını, yeni rakibi Steam Machine için sarf ediyor. Fakat küçük bir detay olarak eklemek gerekir ki, Valve sadece oyun konsolu olarak değil, işletim sistemi bakımından da Microsoft'a rakip oluyor. Sony'nin aksine Microsoft'u her iki açıdan da endişendiren şirketin Valve olması gerekiyor.

Microsoft'tan Steam Machine yorumu

Her şeye rağmen Microsoft, hayata toz pembe bakmaya devam ediyor. SteamOS'u hiç umursamayan Xbox markasının ürün şefi Marc Whitten Steam Machine için Steam Machinelerin oturma odalarına gelmesinin endişe verici olmadığını söyledi. Tam yorum şu şekilde; "Bence markette her iki tarafa da yer var. SteamMachine'leri oturma odalarında görecek olmamız bizi pek endişelendirmiyor. Hayatta son yapacağımız şey Gabe Newell ile bir yarış içerisine girmek olurdu. O yarışın kazananı olmaz sanırım."

Microsoft endişelenmeli

Steam'in son zamanlarda kırdığı ziyaretçi rekorlarına bakacak olursak, Microsoft'un ve Sony'nin endişelenmesi gerekiyor. PC oyunlarını ayakta tutmayı kendine görev haline getiren Steam, PC oyunlarının da en az konsol oyunları kadar kaliteli olabileceğine vurgu yapıyor. Bunun için 13 farklı canavar tanıtan Steam, bu canavarlar için bütün Steam kütüphanesini açıyor. Kendine özel işletim sistemi ve satın alabileceğiniz ya da f2p oynayabileceğiniz istemediğiniz kadar oyun Steam'de sizi bekliyorken Microsoft ve Sony, nasıl endişeşenmez!

microsofttan steam machine yorumu

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Microsoft'tan Steam Machine ile ilgili de yorum geldi: "Steam Machine'in oturma odalarımıza girmesi hiç problem değil" Bakalım konsol rekabetinde çok yakın zamanda neler yaşanaca!

    YanıtlaSil
  2. HP akıllı telefon pazarına girecek. Eğer girmezse HP'yi zor günler bekliyor. Girmeside yetmiyor başarılı olması şart. Bunun için HP'den ucuz ve kaliteli bir Androidli cihaz geliyor. İşte detaylar...

    YanıtlaSil
  3. Hangi Android sürümü daha çok kullanılıyor. Android 4.4 'ün kullanım oranı nedir? Hala Android'in ilk sürümlerini kullanan telefonların piyasadaki oranı kaç? Bütün cevaplar blog yazımızda...

    YanıtlaSil

 
tic
Top