0
Son bir haftadır, Microsoft cephesinden Sony'e bir sürü övgü geliyor. Bu övgü dolu ifadelerden haberlere yansıyanlar ve yansımayanlar. Bizim burda çözmeye çalıştığımız ise Microsoft, konsol pazarında en büyük rakibi olan Sony'i neden bu kadar çok övüyor. Konsolun kendisinden tutunda oyunlarına kadar her şeyin mükemmel olduğunu vurgulayan Microsoft cephesinden gelen bu açıklamalar, “bükemediğin eli öpeceksin” anlayışıyla mı yapılıyor.

“Sony'den öğrenecek çok şeyimiz var”

Microsoft Studios'un başkan yardımcısı Phil Spencer yaptığı bir konuşmada Sony'den öğrenecekleri bir sürü şey olduğunu vurguladı. PS4 'e olan hayranlığını saklayamayan Spencer, oyunların devamlılığı konusunda, Sony'nin yönetiminin de övgüyü hak ettiğini ve Sony'e irendiklerini vurguladı.

PS4 daha çok satıyor

Yayınlanan satış raporlarına göre Sony'nin daha çok sattığı son zamanlarda en çok çıkan oyun haberleri arasında yer alıyor. PS4'ün stoklarının bitmesi oyuncuları sıkıntıya sokmasıyla birlikte bu durum Sony cephesini memnun ediyor. Xbox One'ın PS4 kadar başarılı olamaması nedeniyle Microsoft, rakibin üstünlüğünü kabul edip, piyasayı sakinleştirmeye çalışıyor olabilir. Bize biraz psikolojik savaş gibi geldi.

microsofttan ps4 e övgüler

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top