0
Bir çok büyük şirket gibi LG’de giyilebilir teknoloji pazarına girecek. Pazarın şu an en aktif oyuncuları Google, Samsung, Sony olarak görünüyor. En çok konuşulan şirketlerden biri de Apple. iWatch ile çok konuşula şirket, ürün hakkında herhangi bir detay paylaşmış değil. LG böyle güçlü rakiplerin olduğu bir pazara girmek istiyor; fakat ürün için çokta ilgi çekici teknolojik bir cihaz olduğunu söyleyemeyeceğiz.

LG’nin Lifeband Touch isminde bir ürün üzerinde çalıştığı ve ürünü CES 2014’te tanıtacağı konuşuluyor. Ürün dedikoduların çıkması ile birlikte bir çok eleştiri aldı. Eleştirinin nedeni ise başka şirketlerin hali hazırda piyasada olan ürünlerine benzemesi.

Android 4.0 üstü cihazlarla uyumlu çalışacak olan Lifeband Touch adım sayfa ve kalp atışı takip gibi özelliklerle gelecek. Bu özellikleriyle Nike’ın Fuelband cihazına benzetilen ürün eleştiri aldı. Ürünün telefon görüşmesine imkan verip vermeyeceği bilinmediği için bu eleştiriler şimdilik haklı görülebilir. LG CES 2014 ‘te cihazın telefon görüşmesine imkan verdiğini açıklarsa eleştiriler biraz olsun dinecektir.

lg lifeband touch

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top