0
LG’nin esnek telefonu G Flex Şubatta piyasada. İlk olarak Avrupa’da satışa çıkacak olan LG G Flex’in fiyatıyla ilgili bir bilgi yok. 

Çok güzel özelliklere sahip olan cihazın en dikkat çekici özelliği esnek olması. Hatta biraz kavisli bir cep olması. 40 kilo yüke kadar esneyebilen G Flex’in çok sağlam bir cep olduğunu daha önce sizlerle burada paylaşmıştık. Hatta çizikleri kendi onarabildiği haberleri de çok ilgimizi çekmişti. Onu da sizlerle bu yazımızda konuşmuştuk. Çizikleri nasıl tamir ettiğini videolu bir şekilde az önce verdiğim bağlantıdan görebilirsiniz. LG G Flex’in diğer özelliklerini söylemek gerekirse şunları yazmalıyız: 
  • 2.26 GHz 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 
  • 2 GB RAM, 
  • Android 4.2.2, 
  • 13 MP arka, 2 MP ön kamera, 
  • 16 ve 32 GB’lık depolama seçenekleri. 
lg g flex çıkış tarihi

Bu gibi özelliklere sahip olan LG G Flex Şubat ayında 20 Avrupa ülkesinde satışa sunulacak. Ancak hangi Avrupa ülkesinde satışa sunulacağı henüz belli değil. Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili herhangi bir açıklama da yapılmış değil. Ayrıca cihazın fiyatıyla ilgili olan açıklamalar da hala gün yüzüne çıkmadı. Şubat ayına yaklaştığımızda cihazın fiyatıyla ilgili açıklamalar da gelecektir. 

lg g flex çıkış tarihi

lg g flex çıkış tarihi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top