0
LG'nin kavisli ekran üzerinde çok çaba sarfettiğini söylesek yanlış olmaz. Özellikle geçtiğimiz sene ekran kalitesini inanılmaz ölçüde arttıran LG; rakiplerine taş çıkartan telefonu LG G Flex ile birlikte şimdi de dünyada bir ilk yeni kavisli ekran televizyonunu satışa çıkarıyor. Bu ürünlerin bu sene ülkemizde satışa sunulacağı söyleniyor.

LG G Flex'in üzerinden biraz zaman geçtiği için ilk önce televizyondan bahsetmek istiyoruz. LG'nin Curved Ultra HD televizyonu dünyada bir ilk olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın en büyük kavisli ekran televizyonu olan 105UB9 LG CURVED ULTRA HD TV sinema keyfini evinize taşıyor. Bu televizyonlarla birlikte evinizde birde sinema ses sistemi teknolojisine yer ayırsanız iyi edersiniz.

5120x2160 piksel çözünürlükle 11 milyon pikseli önünüze getiren harika cihaz, renk ve ışık dengesizliğine çözüm getiren özel bir teknoloji kullanıyor. TFT denilen bu teknoloji sayesinde, renk dağılması ve sızması, ışık sızlamalrı ve dengesizlikleri önleniyor. Thin Film Transistor teknolojisi size sinema deneyimi yaşamanıza olanal veriyor.

lg den harika kavisli erkan televizyon

LG G Flex için ise söylenecek fazla bir söze gerek yok. Yakın zaman içinde televizyon gibi ülkemizde satılmaya başlanacak olan bu cihaz, 6” ekran boyutu ve kavisli olma özelliğiyle de çok konuşuldu. Ayrıca 40 kiloya kadar ağırlık altında kalıp esneyebilen ekranı, bizleri ciddi manada şaşırttı diyebiliriz. Yetenekleri bununlada sınırlı olmayan cihazın arka tarafındaki çizikler kendi kendine kayboluyor. Yani fiziksel baskılara bu güne kadar en iyi uyum sağlamış cihaz olarak karşımıza çıkan G Flex, yakın zaman içinde ülkemizde olacak.

lg g flex kavisli ekran telefon

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top