0
Son zamanlarda sıklıkla dile getirilen dedikodulardan biri de HP'nin akıllı telefonunu yakın zaman içinde tanıtacağı haberi. Geçtiğimiz günlerde HP'nin mali açıdan kötüye gittiğini ve bu nedenle de işçi çıkaracağını söylemiştik. HP bu ekonomik krizi aşmak için yeni yollar deneyecek. Bunun için ilk adım olarak akıllı telefon pazarına gireceği düşünülen HP, ilk akıllı cihazını bir kaç gün içinde tanıtabilir.

HP akıllı telefonun özellikleri

HP'nin yakın zaman içinde tanıtılacağı söylenen akıllı telefonuyla ilgili çok fazla bir şey bilinmese de ucuz olacağı en çok konuşulan özellikleri arasında. Ucuz Android cihazların piyasada çok sattığına şahit olduk. Bir de hem ucuz hem de donanım olarak standartların üstüne çıkmayı başarırsa (örnek; General Mobile Discovery), kendisini ekonomik krizden sıyırmayı başarabilir.

HP akıllı telefonu ile ilgili diğer detaylar

HP'nin akıllı telefonuyla ilgili söylenen bir diğer şey ise Galaxy Note'a benzeyeceği yönünde. Fiziksel olarak benzerse büyük bir ekrana sahip olacağını ve bununda piyasada olumlu karşılanacağını söyleyebiliriz. Uzun süredir mobil piyasaya adımını atacağı konuşulan HP, sonunda piyasaya giriyor mu? HP'nin akıllı cihaz piyasasında çok zorlanacağını da söylemeden geçmeyelim. Piyasa şimdi, Samsung, Apple, HTC, LG, Sony gibi devlerin elinde. Bakalım HP piyasada ne kadar yer bulabilecek.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top