4
General Mobile Discovery aslında çok stabil çalışan, sorun çıkartmayan bir roma sahip. Orijinal romunda herhangi bir kasma yok. Çalışma esnasında ortaya çıkan herhangi bir hata yok. Ancak yine de rom atmak isteyenler için burada anlatalım. 

GM Discovery Rom nasıl atılır? 

Rom atmak birçok sistem için aynıdır. Görüntü olarak farklı olsa da mantık olarak aynı atılır. Rom atmak için telefonunuzun rootlu olması gerekir. Telefonu riske sokmadan rootlamak isterseniz bu bağlantıdaki yazımızdan faydalanabilirsiniz. Size en basit şekilde nasıl root atacağınızı anlatacaktır. Root atmak farklı yöntemlerle daha risklidir. Ancak bizim size verdiğimiz bağlantıdaki haberde anlatılanları yaparsanız en az riskle (yok denecek kadar az) root atmış olursunuz. Root attıktan sonra istediğiniz romu kurabilirsiniz. Biz size onlardan bir tanesini önereceğiz. Alize Android 4.4 Kit Kat Rom. İndirmek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. 

Size nasıl rom atıldığını anlatan bir video da ekleyeceğiz. Onu izleyerek daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Rom atmak için bilgisayara ihtiyacınız yok. Rom dosyasını telefonunuzun hafıza kartına atın. Hafıza kartında dursun. Gireceğiniz ayarlardan hafıza kartının içine gireceksiniz ve oradan rom atacaksınız. Videoyu aşağıdan izleyin ve adım adım romunuzu atın. 


Ayrıca https://www.facebook.com/groups/gmdiscoverytr/ yardım grubumuzdan da faydalanabilirsiniz. GM Discovery ya da başka sorunlarınız için verdiğim bağlantıdaki gruba üyelik gönderin. Sizlere daha fazla yardımcı olabilelim. Ayrıca bu bağlantıdaki sayfamızı da beğenebilirsiniz. Oradan da yardımcı olabiliriz. 




Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top