16
Fiyat ve performans açısından Türkiye’nin en iyi cihazı olan General Mobile Discovery çıktığından beri 4 defa güncelleme aldı. Bu kadar ucuz bir telefonun bu kadar çok güncelleme alması gerçekten oldukça sevindirici. Ancak kullanıcıların asıl derdi olan Android 4.4 Kit Kat sürümü General Mobile Discovery’e gelecek mi? 

General Mobile Discovery genel müdürü ile yapılan bir röportajdan alınan bilgiye göre General Mobile Discovery için Android 4.4 Kit Kat güncellemesi yolda. GM Discovery için denemeleri ve çalışmaları devam eden Android 4.4 Kit Kat güncellemesi için kesin bir tarih verilmiyor. Ancak çalışmalarının devam ettiği onaylanıyor. Android 4.3’e hiç uğramadan Android 4.4 Kit Kat’ı getirmeyi planlayan GM Discovery ekibi GM Discovery 2’yi de tanıtıyor. Performans testlerinde oldukça olumlu sonuçlar veren GM Discovery 2’nin özellikleri de üstün körü anlatılıyor. 

GM Discovery 2’nin özellikleri: 
  • 5 inç ekran, 
  • 1.4 GHz hızında 4 çekirdekli işlemci, 
  • 13 MP arka kamera, 
  • 2.500 mAh batarya, 
  • Android 4.3 işletim sistemi ancak Android 4.4 ara yüzü. 
Bu açıklamaları yapan General Mobile genel müdürü Gameloft ile de bir iş birliği içinde olduklarını açıkladı. Hatta Modern Combat 3 oyununun bu işbirliği içerisinde GM Discovery 2 için ücretsiz olacağını belirtti. Sizi General Mobile genel müdürü ile yapılan röportaj ile baş başa bırakıyoruz. Röportajda da gördüğünüz gibi General Mobile Discovery’ye Android 4.4 güncellemesinin geleceği genel müdür Muzaffer Bey tarafından onaylandı. Ancak kesin bir zaman verilmedi. Şu an için denenme aşamasında. 

General Mobile Discovery 2 videolu inceleme

Kısa vadede General Mobile Dİscovery’ye gelecek olan Android 4.4 Kit Kat güncellemesi ile alakalı haberlerimizi paylaşacağız. General Mobile Discovery 2 haberlerimizi de sizlerle paylaşacağız. Şimdi sizleri GM Discovery 2'nin videolu incelemesiyle ve fotoğraflarıyla baş başa bırakacağız. 

General Mobile Discovery 2 videolu inceleme

General Mobile Discovery 2 videolu inceleme

General Mobile Discovery 2 videolu inceleme

General Mobile Discovery 2 videolu inceleme

General Mobile Discovery 2 videolu inceleme

General Mobile Discovery 2 videolu inceleme

General Mobile Discovery 2 videolu inceleme

  Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Efsane telefonun ikincisi yakın zaman içinde piyasada. General Mobile Dİscovery II hakkında herşey bu yazımızda...

    YanıtlaSil
  2. Yakın zaman içinde Android uygulamaları Blackberry 10 işletim sisteminde çalışabilecek. Uygulama gelişiriciler çok basit bir şekilde Android platformundaki uygulamalarını BB10'a port edebilecek... Detaylar için bizi ziyaret edin....

    YanıtlaSil
  3. BTK, son video skandalından sonra kanunların düzenlenmesi ile ilgili açıklama yaptı. Yeni gerçekleşecek uygulamaları açıklayan BTK, "artık jet hızıyla özel hayatın gizliliği korunacak dedi..."

    YanıtlaSil
  4. Güneş fizikçiler açıkladı. Güneş uykuya daldı, son 400 yılın en soğuk günleri yaşanacak. Uzmanların açıklamasına göre güneş, son 100 yılın en sakin güneşi olacak. :)

    YanıtlaSil
  5. Kullanıcının dilinden anlayan bir firma değişmemeleriyle beraber başarılarının devamını getirsin Allahim

    YanıtlaSil
  6. Ahmet Kartal1 Mart 2014 11:38

    ne yazıkki telpa çalışanlarından gelen bilgilere göre discovery'e 4.4 değil 4.4 temaları gelecek ve build.prop tan sürümü 4.4 olarak gösterecekler..

    YanıtlaSil
  7. telpa'nın işin yapım kısmıyla o kadar ilgilendiğini sanmıyorum. ama bekleyip göreceğiz.

    YanıtlaSil
  8. Selam arkadasim telefon sende varsa eğer 2. Veya elit i. Sen sifirlayip yedekleyip bana ROM olarak atArmisin BN GMd 4 GB ilk ama suanda telde 16 GB ROM var :). İde bu 16 ROM niye guncelwmwyi yuklemiyo yeniden baslatiyo ve hata veriyi neden asil orjina l ROM 4 gb ilk

    YanıtlaSil
  9. İnternetten rom bulabilirsin. Telefon şu an sıfırlanmaya müsait değil. içinde çok şey var.

    YanıtlaSil
  10. 4Gb modele 16Gb rom atarsan güncelleme yapamazsın.

    YanıtlaSil
  11. Arjadaslar umarim elitgibi hayalvkirikliyasatmaz diskover 2

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam ne gibi bir hayal kırıklığı yaşadınız :-? Bizimle paylaşır mısınız?

      Sil
  12. Mesela goruntulu gorusme yok akilli bekleme yok ve kasa vasat tek iyi yani ekrani ve kamarasi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettiğiniz özelliklerinden Discovery 2 de olacağını sanmıyorum hocam.

      Sil
  13. Ya yazdim yorumlar yayinlaninca farkli cikiyo arkadslar ksurabkmayin akilli goz bekleme guncellemeyle geleckmis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam yorumlar konusundaki sıkıntıyı anlamadım. Benim yazdığım gibi çıkıyor. Neyse, Galaxy S4'te bahsettiğiniz özellikleri biliyorum. Akıllı bekleme, gözle kontrol vs. Ama o konuda bildiğim başka birşeyde var ki onlar patentli. Yani herkes kullanamıyor. Satın alan kullanabilir. Bildiğim bu. General Mobile satın alır mı, kullanır mı bilemiyorum.

      Sil

 
tic
Top