0
Evleaks, Galaxy S5'in arayüzünü sızdırdı. Bakalım Galaxy S5'te yeni kullanılacak olan TouchWiz neye benziyor. Haberle ilgili dikkatimizi çeken en önemli noktanın, Samsung Smart Home teknolojisinin de kullanılacağı söylentiler. Detaylar haberimizin devamında...

Gelişmiş Touchwiz

Galaxy S5'te kullanılan TouchWiz'in biraz gelişmiş olduğunu görüyoruz. Görüntülere göre haber akış ekranının HTC Blinkfeed'e benzediği görülüyor. TocuhWiz 'de kullanılacak en önemli teknoloji ise Samsung Smart Home teknolojisinin kullanılacak olması. Samsung Smart Home ile evinizdeki bütün Samsung cihazlarınızı telefonunudan kullanabileceksiniz. Detaylar için verdiğimiz linklerden bilgi alabilirsiniz.

Yararlı uygulamalar

Bir çoğumuz için yararlı olabilecek uygulamaların entegre şekilde geldiği yeni TouchWiz bir çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Son zamanlarda hem Google Play'de hem de AppStoreda çok ilgi gören uygulamaları, Galaxy S5'in arayüzüne port eden Samsung, kullanıcıları dinlediğini bir kez daha gösteriyor. Mart gibi tanıtılması beklenen telefon ile ilgili o zamana kadar daha çok bilginin ortaya çıkacağından emin olabilirsiniz. Yine çıkışına yakın, bir Samsung cihazı çok konuşuluyor. Bu bir tesadüf değil.

galaxy s5 arayüz

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top