0

Galaxy S5'in tanıtım tarihi açıklandı

Galaxy S5'in Şubat'ta tanıtılacağı açıklandı. Açıklama resmi değil; ama bir yöneticiden geldi. Samsung’un Başkan Yardımcısı ve Tasarım Stratejisi Başkanı Dong-hoon Chang, Galaxy S5'in Şubat'ta yapılacak Mobil Dünya Kongresinde tanıtılacağını söyledi. Mevkisine baktığımız zaman bu açıklamyı resmi bir açıklama olarak görebiliriz. Katıldığı bir yıl başı partisinde konuşan yönetici, bu haberi yılbaşı hediyesi olarak düşünmüş olabilir.

Galaxy S5'te yeni bir malzeme

Dong-hoon Chang söylediğine göre Galaxy S5'te yeni bir malzeme de kullanılacak. Uzun zamandır konuşulan metal kasa tasarımdan bahsediyor olabilir. Bu güne kadar plastik kasa kullanan ve bu nedenle çok eleştirilen Samsung, metal kasa tasarımı ile karşımıza çıkabilir. Yöneticinin bahsettiği yeni bir malzemede muhtemelen budur.

Tanıtım Mobil Dünya Kongresinde

Tanıtılması beklenen tarih, Mobil Dünya Kongresi tam olarak 25-27 Şubat arasında yapılacak. Galaxy S4 tanıtım tarihiyle biraz uyuşması ise haberin doğruluğunu kanıtlar nitelikte. Bildiğiniz gibi Galaxy S4, Mart ayının ortasında tanıtılmıştı. Bir çok şirketin, yeni ve gelişmiş modellerle renklendireceği 2014 yılı, bakalım Galaxy S5 için neler getirecek.

galaxy s5 şubatta tanıtılacak

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top