0
Özellikle yeni yılla birlikte alışveriş sektörünün canlanmasıyla uyarılarını sıklaştıran Ezcool, ucuz tabletten kaçınılması gerektiğini düşünüyor. Ucuz tabletin özellikle ülkemizde kendi başına bir sektör olduğunu göze alacak olursak, bu uyarıyı dikkate almak biraz zor ama tablet alırken dikkate almamız gereken en önemli husus, fiyat performans değerlendirmesi olmalı. Bir ürün ucuz olabilir; fakat performansıyla ihtiyaçlarınızı karşılayacak mı?

Ezcool’dan ucuz tabletlerle ilgili yapılan açıklamada kısa süre içinde kullanılamaz hale geleceği ve sizi hiç tatmin etmeyeceği söyleniyor. Genel olarak düşük donanım özelliklerine ve battal bir yapıya sahip olan ucuz tabletler, doğal olarak küçük bir ekrana sahip. 7” ekranıyla satılan bu tabletler, küçük olmalarıyla da bazı avantajlar sağlasa da uzun vadede sizi memnun etmeyeceği söyleniyor.

Ezcool’un Türkiye üst sorumlusunun ucuz tabletlerle ilgili yaptığı açıklamada dikkat çeken ve hak verdiğimiz en önemli huşulardan biri bu ucuz tabletlerin düşük donanım özellikleriyle, güncel uygulamaları çalıştıramayacağı ve ya sıkıntı çekeceği şeklinde görüş belirtiliyor. Özellikle 2014 yılında geliştirilecek uygulama ve oyunları göz önüne aldığınızda bu ucuz tabletlerin sizi tatmin etmeyeceği söyleniyor.

Ezcool’dan yapılan açıklamanın hepsi gerçekçi ve doğru. Buna katılıyoruz; ama anlamadığımız Ezcool’un neden böyle bir açıklama yaptığı. Zira kendilerinin de ucuz tabletleri bulunuyor. Hatta en ucuz tabletler Ezcool’un bile diyebiliriz. EzcoolSmart Touch 710 isimli tabletin internette 140 ile 160 lira arasında değiştiğini söylemek gerek. Dünyanın en ucuz tabletlerinden biri olan Ezcool’un bu tür bir ürün üretmesine rağmen neden böyle bir açıklamayı yaptığını anlayamıyoruz.

ezcool "ucuz tabletleri almayın"

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top