0
Yapımcı ekibin yaptığı açıklamaya göre DayZ bir ayda 4 milyon satmayı başardı ve bu başarısıyla birlikte daha hızlı bir gelişim sürecine girmesi gerektiğinin farkında. DayZ, son zamanların popüler olan türlerinden biri olan hayatta kalma oyunu. Arma modu olarak, dikkat çeken DayZ, gördüğü ilginin karşılığını vermek için kendi başına piyasaya çıkmaya karar verdi. Çıktı ve bir ay gibi kısa bir sürede bir milyon satmayı başararak, kendinden bir kez daha söz ettirmeyi başardı.

Bir milyon satışın değerini arttıran bir başka husu daha var. DayZ'nin bir çoklarına göre şu an için oynanamaz nitelikte olması. Bir sürü hata ve sorunla dolu olan oyun, buna rağmen 1 milyon satınca elbette ki konuşmaya değer bir konu oluyor. Bununla birlikte DayZ'nin alfa sürümünde satışa başladığını ve Steam üzerinden satıldığını söylemekte fayda var.

DayZ'nin yapımcısı mutlu. Yaptığı açıklamada gelen bütün bu paranın, oyunun daha hızlı geliştirilmesine ve yeni oyunlara yarayacağını söyledi. Yani DayZ ekibinden yeni oyunlar görebiliriz.

dayz 1 milyon sattı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top