4
Call Of Duty, kısacası COD, bu güne kadar bir çok oyunuyla karşımıza çıkmış ve piyasada harikalar yaratmış bir fps oyunu. Gerek hikaye örgüsü, gerekse her dönem üst düzey grafikleri ile bizleri kendine bağlayan bu muhteşem oyun için bir turnuva düzenleniyor. Xbox tarafından gerçekleştirilecek turnuva ile ilgili bir video yayınlandı.

Call Of Duty turnuva detayları

Turnuva 28-30 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak ve turnuvaya 32 takım katılacak. Turnuva Kaliforniya'da yapılacak ve kazananı büyük ödüller bekliyor. Para ödülünün yanı sıra Dünya Şampiyonu ünvanı verilecek olan kazananın büyük bir gurur yaşaması söz konusu. Para ödülünün ise toplamda 1 milyon dolar olduğunu söyleyelim. Turnuvanın hangi oyunla yapılacağını bilmemekle birlikte videonun sonunda Ghost'u gördüğümüz için Ghost ile yani COD'un son oyunuyla yapılacağını tahmin ediyoruz.

call of duty championship cod ghost

E-spor hakkında

Son zamanlarda ülkemizde de sık sık konuşulmaya başlayan e-spor kavramı, moba oyunlarından fpslere doğru kayacak gibi görünüyor. Daha aktif rol alabildiğiniz ve daha seri oynanan, bu nedenle hem oyunculara hem de izleyicilere inanılmaz heyecan veren FPS Shooter oyunları, zaten büyük ilgi görüyor. Tüm dünyanın izleyeceği bu turnuvanın bir benzeri Battlefield'ın kendi içinde sürekli yaptığı bir şey. Battlefield kendi istatistik sitesi üzerinden dünya çapında en iyileri belirliyor; fakat Xbox'ın düzenlediği Call Of Duty Championship, daha heyecan verici olacak gibi görünüyor. Merakla bekliyoruz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Xbox harika bir turnuva düzenliyor. Call Of Duty turnuvası iki gün sürecek ve heyecan verecek... İşte detaylar...

    YanıtlaSil
  2. Lumia Black güncellemesi yayınlandı. Güncelleme ile gelenler ve bütün bilinmesi gerekenler için blog yazımızı onurlandırın...

    YanıtlaSil
  3. Samsung'un bir patent çizimi ortaya çıktı. Samsung'un bu çizimlere göre bir sonraki tableti kavisli ve esnek ekran olabilir.

    YanıtlaSil
  4. framaroot programını indir. onla basit yapabilirsin.

    YanıtlaSil

 
tic
Top