0
Sizlere daha önceki haberlerimizde 4.8 inç boyutunda iPhone geleceğini söylemiştik. O haberimizi incelemek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. 

The Wall Street Journal’ın haberine göre bu sene iki farklı iPhone gelecek, ancak bu iPhone’lar plastik kasalı olmayacak. Apple geçen yıl ürettiği iPhone 5C’nin satışlarından hiç memnun kalmadığını açıklamıştı. Zaten açıklamasa bile biz satış rakamlarından Apple’ın memnun kalmadığını anlayabiliyoruz. Bu nedenle Apple bu yıl plastik kasalı iPhone üretmeyecek. Apple iPhone 5C’nin satışlarından memnun değil, ancak hatayı kendinde aramalı. 5C’yi çıkartana kadar teknoloji dünyasında bir sürü reklam yaptı. Ucuz iPhone sloganları attı ve telefonu çıkarttığı zaman fiyatının hiç de ucuz olmadığını gören kullanıcılar satın almadılar. 

Bu yıl Eylüldeki kongrede tanıtılması beklenen iki adet iPhone metal kasa ile piyasaya sürülecek. Ucuz, hesaplı gibi sloganları da bu yıl göremeyeceğiz. Zaten görsek de fiyatta pek bir oynama olmuyor. 

metal kasa iphone 6

Yine The Wall Street Journal’dan gelen haberlere göre bu yıl Apple ekranları büyütmeye kararlı. Bu seneki iPhone’lar 4.5 ve 5.0 inç arasında ekranlara sahip olacak. iPhone2ları hep standart ekranlarda görmeye alıştık, ancak inanın biraz ekranının büyümesi herkesin hoşuna gidecektir. 

Bakalım Eylül ayında Apple iPhone 6’nın yanında piyasaya süreceği telefonuna hangi ismi verecek?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top